اگه نرم افزاری باشه که بشه تو محیط ویندوز اورکلاک کنم معرفی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم پردازنده کامپیوترمو اورکلاک کنم
مدل cpu:amd athlon ii 245 ومدل مادر برد gigabyte m61pme-s2p
فرکانس پردازنده در حالت معمولی 2.90 میخوام ببینم تا چقدر میره بالا چون تو یوتیوب دو تا فیلم دیدم که تا 3.4 و 3.8 بردنش بالا اگه میشه راهنمایی کنید من کارت گرافیکمو اورکلاک کردم اما cpu چون باید بری تو بایوس چیزی بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید
|
اگه نرم افزاری باشه که بشه تو محیط ویندوز اورکلاک کنم معرفی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پردازنده نهایت 300-400 مگاهرتز . باید با AMD OVER DRIVE اورکلاک کنی . البته نباید خیلی بالا ببری . فعلا این برنامه را دانلود کن . در ضمن از دمای دستگاه با hWMONITOR هم اسکرین شات بگذار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl_r1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مقاله برای شروع و آشنایی با اورکلاک مناسبه
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMD
Aaron Swartz (05-06-16), alksdj (06-06-16)
دانلود کردم ارور میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر ارور عدم شناسایی چیپ میده باید از تو بایوس اورکلاک کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl_r1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش تو بایوس چی بزنم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اون آموزش رو برای همین واستون گذاشتم . شما نهایت اگر فن خود استوک AMD باشه . CPU HT رو نهایت میتونی 210 یا 215 بگذاری . بعدش باید ولتاژ داد که نیاز به کولینگ خوب داره . اگر قصدت از اورکلاک بازی کردن با این CPU هست زیاد خودت رو درگیر نکن .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
عزیز همانطور که آقا امید فرمودن تاپیک رو مطالعه کنید اونجا اموزش های لازم هست
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (06-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks