خب چجوری باید اینکارو بکنم رم من 4 گیگ هست باید روی چه مقداری بذارم فرکانس رم رو؟
کاربر شهرسختافزار
خب چجوری باید اینکارو بکنم رم من 4 گیگ هست باید روی چه مقداری بذارم فرکانس رم رو؟
|
|
این باید بر اساس فرکانس رم باید اقدام بشه .فرکانس رم را با برنامه cpu-z قسمت spd-memory میتونید چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrsaeed1992 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تو بایوس فرکانس رم را دستی تنظیم کنید .
کاربر شهرسختافزار
منظورتون اینه فرکانس رم رو باید کاهش بدم یا افزایش؟ اگه میشه واضح تر راهنمایی کنید
باید ست کنید از دیفالتش نره بالا حتی کمتر ست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrsaeed1992 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مطلب هم میتونه کمک کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:https://hexus.net/tech/tech-explained/cpu/9808-intel-core-2-duo-basic-overclocking-guide-beginners
کاربر شهرسختافزار
ممنون از رهنماییتون ولی میشه بیشتر توضیح بدین اگه میشه مقدار دقیق پارامترهارو بگین که من وارد کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اورکلاک به این شکل کار نمیکنه . من مادربرد شما رودقیقا نمیدونم چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrsaeed1992 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل رمتون
باید بر اساس راهنمایی کردم سیستم را استیبل کنید .
هر پردازنده و مادربردی تا یک حد پتانسیل اورکلاک دارد .
DOOM999 (07-05-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks