آخه نمی خوام که بخرم می خوام عوض کنم.
همه این کارها رو کردم بیشتر نشد با اینکه از نظر کولینگ هم هیچ مشکلی نداره سیستمم.
مدیر انجمن سخت افزار
آخه نمی خوام که بخرم می خوام عوض کنم.
همه این کارها رو کردم بیشتر نشد با اینکه از نظر کولینگ هم هیچ مشکلی نداره سیستمم.
To improve is to change. To perfect is to change often
|
|
कभी हार
اما بشنويد از مشكل سيستم بنده در اوركلاكينگ كه امروز علت اصليش كشف شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست بود مشكل از مادربورده اما اين مشكل فقط مخصوص اين مادربورد نيست و كليه مادربورد هاي سري K8N شركت گيگابايت اين مشكل را دارند كه برخي اين مشكل با آپديت بايوس حل ميشه ولي بنده كه اين مشكل حل نشد و در پي آپديت دوباره بايوس هستيم . اين مشكل به اين صورت هست كه در اوركلاكينگ از روي 290 بيشتر نميره و قفل هست ! از اين رو پيشنهاد ميكنم توجه كنيد و مادربورد هاي گيگابايت را بخريد كه اين مشكل در مادربورد هاي جديد وجود نداشته باشه . البته اين مشكل قابل حل هست اما كمي تا قسمتي دشواره اين كار !
البته تكنيك هايي در بعضي از مادربورد هاي اين سري كارآمد بوده كه روي مادربورد بنده كاربردي نداشت !
البته فراموش نكنيد اگه اين مشكل اين مادربورد به هر نحوي حل بشه به دليل ولتاژ خوري فوق العاده ( در حالت Voltage Mod تا 1.7 ولت تست شده ) اين برد قابليت فوق العاده اي در اوركلاكينگ پيدا ميكنه .
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
بایوس مد شده برای خیلی از بردها وجود دارد که با کمی سرچ قابل دسترسی هست .
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده دنبالش هستم با اين وجود اگه براي اين برد پيدا كرديد به من بديد .
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
بچه ها بايوس مد شده را هم امروز تست كردم فايده اي نداشت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks