ببين دوست عزيز اولين توصيه من به شما اينه كه سيستم رو اور نكنيد
چون دماي CPU به ازاي هر 1 درجه كه بالاي 70 باشه 1 سال از عمر مفيد CPU شما كم ميشه
براي كولينگ مناسب بايد ببينيم شما تا چه حدي ميخواين سيستمو اور كنيد؟؟؟؟
كولينگ هاي مختلفي هستن مثل COOLER MASTER V8 كه دماي CPU رو در حالت عادي روي 40 درجه مياره
يا مثلا COOLER MASTER V10 كه دما رو در حالت عدي روي 30 درجه مياره و باز هم اين كولينگ كه ليكوئيد هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كه دما رو در حالت عادي روي 15 درجه مياره و براي اور عاليه البته بودجه شما هم مد نظر بايد باشهاگه بگيم چقدر ميخواين واسه پاور و كولينگ هزينه كنيد راحت تر ميشه راهنمايي كرد.
اگر واقعا ميخواين سيستم رو تا حد مرگ اور كنيد من اين پاور رو پيشنهاد ميكنم: OCZ MODE XTREAM 600WATTE
OR OCZ GAMING XTREAM 700WATTE البته دومي حرفه اي تر هست اگه اين مدل هم پيدا كنيد ديگه حرف نداره
OCZ GAMING XTREAM 850 WATTE
پيروز وسربلند باشيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دمایی که شما برای v8 , v10 گفتی فکر میکنم کمی بالا هست این دما نزدیک به دمای سیستم در حالت فشار هست ولی راجع به واتر کولینگ باید بگم مارک خوبی است ولی با قیمت بالا و در بازار به سختی گیر میاد در ضمن فضای زیادی رو اشغال میکنه . من هفتهی پیش کل بازار رو زیرورو کردم فقط 2 تا مغازه واتر کولینگ داشت.یکی میگفت 150 تومن یکی دیگه هم میگفت 230 البته این دومی برای تمامی چیپها بلاک داشت.

در ضمن من q6600 دارم با فن استوک در حالت عادی دما روی 35 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید