با سلام

ورودتون رو به بزرگ ترین و تخصصی ترین انجمن سخت افزار ایران تبریک می گم

شما برای سیستم باید چند گزینه رو معلوم کنید اورکلاک شما تا چه میزانی هست ؟

پاوری که می تونه برای شما خوب باشه 535 گرین هست و در صورتی که قصدEXTREMe اور کلاک رو دارید و می خواهید سیستم رو در اینده تغییر دهید به سراغ 685 بروید و در صورتی که قصد بر داشتن سیستم حرفه ای رو دارید 885 بردارید این از برند های گرین

برند های دیگر پاور به نسبت قیمتی که دارند دارای قیمت زیادی هستند ولی در صورتی که برای شما مشکل نداره ذکر کنید تا برند پاور های دیگه هم به شما پیشنهاد بشه!

سی پی یو کولر که شما برای اورکلاک معمولی و یا در حد استوک استفاده کنید HYPER 212 سی پی یو کولر خوبی هست

در صورتی که قصد اورکلاک بیشتری دارید به ترتیب به سراغ 120LFBبرید

حال اگر میزان اورکلاک خود رو معلوم کنید خیلی بیشتر میشه شما رو راهنمایی کرد!

شرمند لطف کن بگو کی گفته سی پی یو خوبی نیست برای اورکلاک؟ میشه چند تا مدرک ارائه بدید؟

من اینجا برای شما 2 تا لینک ارائه می دم فکر کنم حرف شما رو کاملا نقض کنه

لینک 1

لینک 2

سعید جان اگه می خوای بفروشی بهتره یک تاپیک باز کنی نه این که توی تمامی تاپیک های مورد نظر بگی که یک کولر V8 هست

موفق و پیروز باشید
معین
سلام آقا معینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

شرمنده داداش شرمندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قضیه ما ل خیلی وقت پیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم بچه ها نه خوودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم شرمنده . بای