اگه برات مشکلی نیست یه HYPER Z600 بگیر با دوتا فن خوب که بهترینه.
دوستان دنبال خرید یه کولر برای CPU 920 هستم که روی مادربرد Rampage II GENE هم نصب بشه.
خودم چند مدل رو بررسی کردم،Cooler Master V8 و OCZ Vendetta 1&2 و ZEROtherm NV120 که با توجه به قمیت و کارایی NV120 از همه مناسبتر بود ولی متاسفانه الان به کولینگ سیس زنگ زدم میگه تموم کردیم و 2 هفته دیگه میاریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم تقریبا عجله دارم...حالا به نظر شما ارزش داره دو هفته صبر کنم یا از مدلهای دیگه کولری هست که کارایی و قیمت مشابه NV120 رو داشته باشه و در بازار هم پیدا بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه برات مشکلی نیست یه HYPER Z600 بگیر با دوتا فن خوب که بهترینه.
N0m@d (19-07-09)
cooler master v8 از nv120 هم سرتره و بهترین انتخابه شک نکن و با ultra 120 extreme تقریبا برابره در ضمن nv120 برای 775 کارایی خیلی خوبی داره اما برای i7 زیاد جالب نیست ولی v8 در این مورد عالیه .
آخرین ویرایش توسط DOMINATOR در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید میدونم این روی مادربرد جا بشه!مخصوصا وقتی فن هاشو نصب کنم...رمهام هم Dominator هست هیت سینکشون بلنده به مشکل بر میخورم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMIN@TOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا توی این بنچ مارکها که V8 خیلی جالب نتیجه نگرفته بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونی چندتا بنچ مارک معتبر که کارایی V8 رو نمایش داده باشه به من نشون بدی
V8 اصلا کولر جالب و به صرفه ای نیست !
اینقدر هم که تعریفشو میکنند ........ !
NV120 بهتره .
N0m@d (19-07-09)
عزیز تست که زیاده به نظرومن عادلانه ترینش این بود .
|
عزیز اگر من به شما گفتم این کولر رو انتخاب کن دلیلش این بود که خودم قبلا تستش کردم همینطور nv120 رو و v8 حدود 5 درجه در لود از nv120 خنکتر بود و همینطور در حال حاظر جناب mehdi-max عزیز این کولر رو دارند در صورتی که ایشون هم قبلا nv120 داشته و خودشون هم میگفتند حدود 4-5 درجه خنکتره شک نکنید برادر .
Mehdi_Full (19-07-09), N0m@d (19-07-09), Olesius (19-07-09)
ماشالله هر سایتی یه بنچ مارک گذاشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه بذار یه مشاوره با مهدی-مکس بکنم ببینم ایشون چقدر راضی هست
راستی شما این کولر رو کی و به چه قیمتی خریدی؟
از قیمت الانش خبر نداری؟من اراک 75 قیمت دارم!!!
75 قیمت خیلی خوبیه تهران 77 تومانه .
N0m@d (19-07-09)
بله به نسبت نیروانا یه 4-5 درجه ای خنک تر هست
مزیت خوبش هم اینه که بسیار کم صدا هست البته زمانی که دور فن ماکسیمم هست
در مقایسه با قیمت هم تفاوت اینقدر زیاد نیست که نصرفه با این تفاوت که V8 پایه 1366 هم داره
N0m@d (19-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks