این کولر رو برام از خارج از کشور آوردن! نزدیک 55 تومن آب خورد... آخه اون موقع که من می خواستم بخرم کمیاب بود و قیمت بالا!! 80 در تهران...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی الان حدود 60-70 تومن می تونی گیر بیاری... دوستان بهتر می تونن در مورد قیمت راهنمایی کنن...!!
کولر مستر هم جای خود داره ولی محصولاتش خیلی کت و کلفت هستند...!!
Z600 با اینکه 12 تا هیت پایپ داره ولی توانایی پایینی داره نسبت به نیروانا... ولی V8 محصول جدید کولر مستر رو می شه با نیروانا مقایسه کرد... کارایی برابری دارند... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل به تعداد هیت پایپ یا بزرگی سینک نیست به آلیاژ استفاده شده بستگی داره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در یک کلام... به استفاده شما از سیستم بر می گرده!!
اگر می خوای تا حد ترکوندن Cpu رو اور کنی برو سراغ کولرهای سنگین و گرنه برای کاربرد نیمه حرفه ای (گیم و گاهی اوقات اورکلاک safe) و مهمتر از همه خلاص شدن از صدای فن استوک!! برو سراغ کولرهای سبک با کارایی بالا...
من اینو بی تعصب می گم این کولر واقع صدای ناچیزی داره در حد یک واتر کولینگ!! در عین حال در دور پایین هم عملکرد فوق العاده ای داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کارکرد فن هم تا 50,000 ساعت تضمین شده...!!!!
در آخر... کولرهای حجیم و سنگینی که تولید می شن بیشتر برای اورکلاک سنگین هستند و اکثرا در حالت رومیزی استفاده می شن...!!!
به فضایی که z600 اشغال می کنه دقت کردی؟؟؟
IFX-14 هم خیلی سنگین و حجیم هست... ترمال رایت 120 هم فکر نمی کنم در ایران پیدا شه...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks