خوب من هم قبلا اجزای اصلی رو تایین کردم بعدش دارم دنبال کولر میگردم.منتها اینجا مطرح نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای خرید سیستم جدید این قطعات درنظر گرفتم
GIGABYTE GA-X99-UD5 WIFI
5820k
GIGABYTE GTX970-G1 GAMING
G.SKILL Ripjaws 4 series 16GB (4 x 4GB) 2666
بله حتما بعد ازاین که تحقیقاتم تمام شد یه هفته قبل از خرید یه تاپیک مشاوره کلی میزنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به صحبتهای دوستان کلا از خرید واتر کولر بسته منصرف شدم. حالا فقط به دنبال یه ایر کولر خوب هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به این که سیستم من از 24 ساعت شاید 20 ساعت روشن باشه. و از گیم بگیر تا کارهای گرافیکی و دانلود و ویرایش ویدئو و....حالا فقط به دنبال یه ایر کولر خوب هستم.
با توجه به اینکه NH-D15 روی مادربورد
GIGABYTE GA-X99-UD5 WIFI جا نمیشه. دوستان چه ایر کولری پیشنهاد میدن؟
خودم چند تا کولر دیدم به نظر از نظر اندازه مناسبند:
- Noctua NH-U14S
- NH_U12
- DEEP COOL ICE WARRIOR
- DEEP COOL ICE MATRIX 600
- deepcool neptwin
- Thermalright Archon SB-E X2
- Thermalright VenomousX RT Rev.SB-E
- Thermalright\TRUE Spirit 140 Power
ممنون از دوستان که وقت میزارن و جواب میدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks