برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم تو همه زمینه ای سر رشته دارید
بنده هم رشته ام شیمی هست و تقریبا می دونم که چه کار کردم
چند تا نکته می گم که باید توی تست اول ذکر می کردم
حداکثر تحمل میزان خمیر های حرارتی که ما استفاده کردیم 200 درجه سانتی گراد هست و در 200 درجه کارایی خودشون رو از دست می دند و به دلیل حالت روغنی بودن این خمیر ها در این دما حرارت ماده تغیر هویت میده که خمیر معمولی این رو می تونید مشاهده کنید اما در خمیر مذکور این تفاوت اعمال نشد پس نشان دهنده ایراد در یک جا هست
خمیر که خوب باشه نمی تونه جذب کاغذ بشه دلیل اون هم این هست که از ماده که مایع باشه در اون استفاده نشده خمیر هایی که گرید c دارند اکثرا دارای روغن هستند!!
و اما حال به سراغ نحوه پخش کردن می ریم یکی از ایراد هایی که از این خمیر میشه گرفت موضوع پخش نشدن خوب این خمیر هست من برای پخش کردن از دستگاه فشار استفاده کردم چنانچه دو کاغد رو روی هم گذاشته و با میزان فشار 15 نیوتون خمیرها رو پخش کردم و بعد از جدا سازی کاغذ ها از یکدیگر فقط روی خمیر ها رو با ماله ای که درون خمیر A1 بود صیقلی کردم
اگه دقت کرده باشید ازمایش من فقط یک نتیجه داشت اگر به سراغ نتیجه دائم بروید نتایج دائم همون تستی هست که روی سی پی یو با شرایط یکسان و ولتاژ های یکسان تست شده! و نتایج اون هم در لیون قرار گرفت
ازمایش در حد میزان خمیری که من در اختیار داشتم بود و الا توانایی گرفتن ازمایش با فشار - بخار هم می شه امتحان کرد خوش حال میشم که با هم در این مورد به صورت دوستانه بحث کنیم
شاید تاپیک جامعی در مورد خمیر سیلیکون ایجاد بشه حتی نحوه ی ساخت اون
Bookmarks