عزیز
1.میشه به من بگید قدرت V10 با فن استوک چقدر تفاوت دارد که شما 3 درجه را به حساب کیفیت خمیر گذاشتید؟
2.اختلاف دما را ما با خمیر معمولی محاسبه کردیم نه خمیر های درجه یک و بحث سر این است که این خمیر با
3 درجه اختلاف با یک خمیرمعمولی را نمیتوان جز خمیر های ممتاز حساب کرد
3.به نظر من و ترجبه ای که با خمیر زیروفرم روی سیستم قبلیم Q6600 داشتم، یک خمیر خوب بیش از 3 درجه
اختلاف ایجاد میکند ( این برداشت من است )
الان هم بحث سر این است که چرا این خمیر در آزمایش فوق حالت عایق عمل کرده است؟!
Bookmarks