بودجه70-80 هست
در ضمن پلت Amd مي خوام
بايد از مادر برد هاي زير هم پشتيباني كنه
MA790FXTA-UD5P
ga-m56s-s3
بودجه70-80 هست
در ضمن پلت Amd مي خوام
بايد از مادر برد هاي زير هم پشتيباني كنه
MA790FXTA-UD5P
ga-m56s-s3
|
با سلام خدمت شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش بهترین کولر موجود در بازار نسبت به قیمت به کارایی، کولر core-contact freezer هستش و البته به نظر من که خودم تست کردم واقعا چیز جالبیه.(تصویر هم گذاشتم)
این هم تصویری که در دمای اتاق خودم بدون هیچ گونه سرمای بیرونی و البته هیچ وسیله گرمایشی هم توی اتاق نبود و احتمال می دم که دما بین 10 تا 15 درجه بود.(بنده جنوب ایران هستم، خیلی سرد نبود.)
فقط نقطه ضعف کور کانتکت یکم ناز نازی بودنشه و خیلی اروم باید باز و بسته بشه.
این کولر هارو بنده داشتم و باهاشون اورکلاک کردم:(والبته سه کولر اولی رو الان هم دارم)بهترین پیشنهاد هستcore-contact freezer
1- The Prolimatech Megahalems
2- thermalright true black
3- core contact freezer
4- coolermaster v8
5- zerotherm fz120
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 16-12-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
محمد جان جدیدا ترمال تک هم True Black می زنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه من فکر می کردم FZ120 از محصولات زیرو ترم هست...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نیست در راهنمایی دوستانتون بیشتر دقت کنید؟
موفق باشید...
پست قبل ویرایش شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از استاد علی عزیز که هوای مارو دارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیر شدیم دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اخه در هنگام دادن این پست مشکلی پیش اومد که حواسم نبود. چی به چیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
alireza_asol (17-12-09), lorn (16-12-09), ripek (23-01-10)
شما از بين اينا قصد فروش نداريد عزيز ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 تا واقعا كه خيلي كارتون درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه چنتا بنچ هم مزاريد لطفا
در ضمن كارايش از v8 و v10 بالا تره
از كجا مي شه تهييه كرد
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 16-12-09 انجام شده است
alireza_asol (17-12-09)
راستش این core contact خیلی کارش درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و در مورد تهیه کردن هم گمانم شرکت گرین زحمت وارد کردنشون رو به ایران کشیده باشه. توی بازار فک کنم باشه (هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لینک
از لحاض کارایی مثل این که true blak هم گزاشته توی جیب کوچیکه شلوار جینش دیگه v8 که دیگه جای خود داره.
تازه هرمه چیز هم داره توی جعبه از یک فن بسیار خوب تا خمیر دسته اول و گیره برای فن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش هم درحد 50 تا 60 گمانم باشه.
برسی های زیادی توی سایت های مخطلف روش انجام شده. که خودتون می تونید توی گوگل پیدا کنید اما یکی از اون لینک هارو می زارم ببینید.
http://www.tweaktown.com/reviews/142...ler/index.html
سینوهه
alireza_asol (17-12-09), lorn (18-12-09), ripek (23-01-10)
|
Core Contact Freezerقیمتش تو لست قطعات Green فکر کنم 40 تومن بود..قیمتش هم درحد 50 تا 60 گمانم باشه.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
i love it
اگه به اين خوبيه چرا وي 8 بازم قيمتش بالاتر نزديك 30 تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز متاسفانه بارش تا اونجایی که من خبر داشتم هنوز ازاد نشده بود و قیمتی کمتر از V8 داره دلیل نمیشه کاراییش ضعیف تر باشه انشا ا.. با ورودش درست و حسابی تستش می کنیم
New Season
lorn (18-12-09)
يعني الان نيست برم نمايندگيش ؟
بنظر شما دوسته عزيز قيمت اين محصول پس از ورود چند تومان خواهد بود ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks