دوستان کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
با سلام
دوستان نمیدونید اینها رو کجا میشه پیدا کرد آدرسی چیزی ازش ندارید دوتا با نور آبی میخوام ولی نمیدونم کجا میتونم تهیه کنم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
|
|
دوستان کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
HWBOT Crew
lioncomputer.ir Or shopix.ir باید داشته باشن... اگر آدرس هارو اشتباه نداده باشم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این داره تو قسمت کیس مودینگ... ولی فعلا سایت بسته ست... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://shopix.ir/
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 07-01-09 انجام شده است
OVER STORM (07-01-09)
دوست عزیز اسمش پرفک لایت هست .
در این لینک میتونید بخرید .
http://www.phoniran.com/_-fa/pre-cat...=f,601,612,532
و برای کیس مودینگ هم میتونید به این تاپیک سر بزنیین .
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=14256
با تشکر
OVER STORM (07-01-09)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علیرضا جان ما که مثل شما استاد کیس مود کردن نیستیم که من کیسم nzxt tempest هستش و برای روشن کردن داخلش میخواستم البته فنهای زیادی داره که led دار هستند ولی نورشون به اون صورت زیاد نیست.
راستی ناقلا اینجا چیکار میکنی؟؟؟
این هم عکس کیسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون و تشکر.
ببخشید سوال میپرسم این کیس رو چند خریدید و از کجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط OVER STORM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام دوست من
من استاد نیستم دیگه از این فحش ها به من نده دی: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من nzxt tempest رو توی لیون دیدم که اتفاقا بحث سر جنس بدنه همون قسمت شفاف بود که از نظر من نزدیک به جنس اکرولیک داشت ولی اکرولیک نبود .
به هر حال فعلا من همون فونایران رو میشناسم که داره من خودم توی بازار پیدا نکردم .
اگر کمکی هم خواستین در خدمتم . فقط یادتون باشه برای بهتر جلوه کردن کف کیس نصب نکنید .
با تشکر
OVER STORM (07-01-09)
ممنون علی جان حتما عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم دوست خوبم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من این رو از لیون کامپیوتر خریدم و قیمتش هم 130 تومانه و باید بگم واقعا کیس فوقالعاده ای هستش و همه نیازهای شما رو فراهم میکنه تمپست نیاز به توضیح زیادی نداره همه چیز در تصاویر مشخصه و خودتون متوجه قدرت خنک کنندگی این کیس خواهید شد بنده توی سایتهای بسیاری دیدم که لقب سلطان جریان هوا رو بهش دادند و واقعا شایسته تمپست هستش و جزو یکی از خنک ترین کیسهای بازار هستش و بدنه محکمی داره .
و همچنین این کیس اجازه نصب واتر کولینگ رو هم به شما میده .
موفق باشید.
آخرین ویرایش توسط OVER STORM در تاریخ 08-01-09 انجام شده است
green_waves (08-01-09), Labyrinth (08-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks