خوب عکسهایی که گذاشتی دیدم به نظرم هزینه 50 تومنی برای خنک کردن یه سی پی یو که الان همون قدر ارزش داره ! کار درستی نیست در تصاویری که گذاشتی دماها همه طبیعی هست به جز سی پی یو .
حتما سیستم رو از قسمت پاور آپشن در کنترل پنل بزار روی حداقل مصرف انرژی . بعد دمای 53 درجه با توجه به میزان لود سی پی یو شما خیلی غیر طبیعی نبود در اون تصاویر منتها میتونه کمتر هم بشه . دمای سیستم منو که دیدی ؟ این در حالیه که چیزی در حدود 2 تن گرد و خاک فقط در دو رو بر سی پی یو و فنش و یز فن جمع شده !
من امید بسیار زیادی دارم که با بریدن اون قسمتی که بهت گفتم دما به میزان زیادی کم بشه . خودم تجربه این کارها رو یاد دارم ! کیسهای زیادی به دست من تیکه پاره شدن ! یکی از سیستمهام که دارای گرافیک 8500 سایلنت بود ( بدون فن ) هنگام لود و بازی تا نزدیک 100 درجه میرسید دماش ! رکورد 105 درجه رو هم باهاش داشتم ! با بریدن بدنه کیس از بغل با بدبختی ! ( خیلی سخته بدنه صاف رو برش بدی ) و اضافه کردن یه فن روبه روی کارت طوری که هم پل شمالی و هم گرافیک مستقیم رفت زیر فشار باد یه فن 8 سانتی کاهش دمایی نزدیک به 40 درجه در لود کامل داشتم ! یعنی در لود کامل هم هیچ وقت دما به 60 نمیرسید همچنین دمای پل شمالی مادربردم که ایسوس بود و خیلی هم داغ بود ( با دست نمیشد بهش دست زد ! ) اونقدر خنک شد که به راحتی با دست فقط میشد گرما رو ازش حس کرد ! ( مادر برد فوق بعدها به طرز فجیعی به دلیل اصابت پیج گوشتی بهش حین روشن بودن سیستم ! مرحوم شد ! ) دوربین رو فروختم بعدا دوربین گرفتم عکهاشون رو نشون میدم .
تمام تلاش من برای این هست که اجازه ندم شما خرج الکی کنی !!! و تا حد امکان از خرید خنک کننده دیگه جلوگیری می کنم حتی شده باشه به زور اسلحه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks