پاسخ: سیلیکون مناسب برای نوت بوک
نقل قول:
درود
فرمایشاتتون صحیح و بنده هم به دیده ی دل و جان میپذیرم و فقط محض کنجکاوی پرسیدم و ممنونم بابت توضیحاتتون
در رابطه با رسانا بودن خمیر سیلیکون باید خدمتتون عارض بشم که خمیر سیلیکون هایی که بر پایه ی سرامیک ساخته میشن خیر رسانا نیستند، البته این به معنای رسانای حرارتی اما رسانای الکتریکی خیر
اما خمیر سیلیکون هایی که بر پایه ی فلز یا Metal Based میباشند هم ناقل بهتر گرما هستند و نسبت به سرامیکی رسانای جریان الکتریکی هستند و از بین تمامی خمیر های سیلیکونی محبوبیت بیشتری دارند اما باید در هنگام پخش کردنشون روی چیپ مورد نظر احتیاط رو رعایت کنید.
عیب عمده ی این خمیر ها نسبت به سرامیکی قیمت بالا و دشواری در پخش کردن خمیر هست به طوری که با کوچک ترین اشتباهی ممکنه قطعه رو به کل منهدم کنه.(البته در مواردی هم دیده شده که خنک کننده های آلمینیومی رو هم در خودش حل کنه و بخوره پس به درد خنک کننده های آلمینیومی نخواهد خورد.)
دوستانی که لطف کردند و به شما خمیر های سیلیکون پیشنهاد دادند خمیر هایی بودند که بر پایه ی سرامیک یا Ceramic Based هستند مثل Z5 یا Z9
با برخورد این خمیر ها مشکلی برای قطعه ایجاد نخواهد کرد و با برخورد با بورد الکتریکی مشکلی رو جز کثیف کردن ایجاد نمیکنه و راه حلش یک پاک کننده ساده هست مثل دستمال یا گوش پاک کن!
اگر سوالی بود بنده در خدمتم
موفق و پیروز باشید
:11():
ممنونم دوست خوبم خیلی خوشحال میشم اگر نکته ای رو بلد نباشم و کسی بهم یاد بده . یک دنیا ممنونم اما توجه نکردید دقیقا من چی عرض کردم
اینکه اول باید سیلیکونهای روی برد که زده شده رو پاک کنم سیلیکونهایی که اون دوست ما در مغازه زد بدون شک z5 -z9 نبودند بصورت تیوپی بود و هیچ بعید نیست که بقوله شما متال بیس نبوده باشند
چرا اینو خدمتتون عرض کردم چون مهم خمیر قبلیه که اون دوست ناوارد ما زده به کل قطعات لذا اول باید از شر سیلیکونهای قبلی که اصلا معلوم نیست از چه برند و کیفیت و بیسی ساخته شده اند راخت بشم
بعد طبق فرمایش شما و استاد عزیزم amd>intel از خمیرهای بیس سرامیک استفاده کنم .
+++ گرچه من هنوز تصور میکنم اگر نقره در این سیلیکونها استفاده شده باشه قطعا کمی رسانا الکتریکی خواهد بود
در کل پد سیلیکونی کار رو تمیزتر انجام میده .
نقل قول:
ممنونم دوست خوبم خیلی خوشحال میشم اگر نکته ای رو بلد نباشم و کسی بهم یاد بده . یک دنیا ممنونم اما توجه نکردید دقیقا من چی عرض کردم
اینکه اول باید سیلیکونهای روی برد که زده شده رو پاک کنم سیلیکونهایی که اون دوست ما در مغازه زد بدون شک z5 -z9 نبودند بصورت تیوپی بود و هیچ بعید نیست که بقوله شما متال بیس نبوده باشند
چرا اینو خدمتتون عرض کردم چون مهم خمیر قبلیه که اون دوست ناوارد ما زده به کل قطعات لذا اول باید از شر سیلیکونهای قبلی که اصلا معلوم نیست از چه برند و کیفیت و بیسی ساخته شده اند راخت بشم
بعد طبق فرمایش شما و استاد عزیزم amd>intel از خمیرهای بیس سرامیک استفاده کنم .
+++ گرچه من هنوز تصور میکنم اگر نقره در این سیلیکونها استفاده شده باشه قطعا کمی رسانا الکتریکی خواهد بود
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفمو دارم انجام میدم...
اما خمیر هایی که در نمایندگی ها میزنند همه بر پایه ی سرامیک هست و درصد خلوص نقره درش خیلی پایین هست کما این که خمیر هایی که بر پایه ی سرامیک ساخته میشن هیچ رسانش الکتریکی ندارند..این رو خودتون میتونید در خانه به وسیله ی یک ولت متر تست کنید...
:give_rose: