یک دنیا ممنونم استاد گرامی . تینر فوری همون 20000 هستش ؟؟نقل قول:
استاد عزیز شما سیلیکون پد خوب اطلاع دارید از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟
Printable View
یک دنیا ممنونم استاد گرامی . تینر فوری همون 20000 هستش ؟؟نقل قول:
استاد عزیز شما سیلیکون پد خوب اطلاع دارید از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟
1000 هم کافیست .چون تینر ماده اکتیو هست .خیلی قوی باعث خورده شدن میشه . درباره پد سیلیکون یکسر به پاساژ امجد بزنیدنقل قول:
دوست عزیز همان طور که استاد امید فرمودند میتونید شستشو بدین ولی قبلش اول با یک دستمال کاغذی خیلی آروم خمیر ها رو از روی چیپ و مموری ها بردارید بعد شستشو بدین
پد سیلیکون رو از اینجا میتونید تهیه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون استاد گرامی . چشم . محبت کردید بزرگوار .نقل قول:
بزرگوار اون نایلون زرده مهم نیست پاره شده ؟؟؟
بزرگوار اون نایلون زرده مهم نیست پاره شده ؟؟؟
چیز مهمی نیست اون نایلون عزیز دلمنقل قول:
اون قسمتی که روی PCB بورد هست رو با قیچی ابرو بِبُر و عملیات پاک سازیت رو شروع کن...
یک سوال داشتم از استارتر محترم:واقعا اینقدر براتون مهم هست مقداری سیلیکون بر روی بورد ریخته شده؟(فارغ از هر گونه توهین حتی در جواب میتونید بفرمایید به شما ربطی نداره...:give_rose:)
احتیاج به کندن اون نیست .نقل قول:
نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیزم
مدل لپ تاپ asus g53 هستش که یکی از گرونترین مدلهای لپ تاپ و یکی از بهترین کانفیگ های گیمینگ رو در دوران خودش داشته و هنوز از خیلی از مدلهای اکنون بروز تر می باشد
حالا چرا وسواس !!! در ایران متاسفانه اصول مشخصی در هیچ زمینه ای در 80% مواقع رعایت نمی شه یعنی هرچیزی قانونی داره و هر کس متاسفانه طبق تجربه خودش چیزی رو عنوان میکنه
بنده برای سرویس این دستگاه رو به مرکز گارانتی بردم حدود 1 سال قبل در تهران ( ویستا پخش) دستگاه دچار لگ و استپ می شد متاسفانه با صحنه هایی مواجه شدم که برام یقین شد در عالی ترین لول های یک شرکت دایر در ایران هم نمی تونی مطمین باشی که جنستو دست کی میسپاری
در 70% مواقع شاهد بودم که اینفو بنده خیلی حرفه ای تر از تیم سخت افزاری اونها بودش و علت مشکل لپ تاپ خودم پیدا کردم و بهشون گفتم ! و محبور به تعویض قطعه مورد نظرشون کردم
بعد از 5 ماه دوباره گرمای شدیدی شاهد بودم برای سیپیو و گرافیک هرجا بردم کسی مشکل پیدا نکرد تا اینکه همون حدس خودم برای اکسپایر شدن سیلیکون به حقیقت پیوست
شده بود مثل سنگ
دادام به مغاره ای که با دستگاه باد و تینر شستشوش داد بعد سیلیکون زد به این حال روز انداختش !!!
**** سیلیکون چون رسانا هستش باعث اتصال کوتاه در مدار می شود در نتیجه خیلی باید دقیق زده شود
درودنقل قول:
فرمایشاتتون صحیح و بنده هم به دیده ی دل و جان میپذیرم و فقط محض کنجکاوی پرسیدم و ممنونم بابت توضیحاتتون
در رابطه با رسانا بودن خمیر سیلیکون باید خدمتتون عارض بشم که خمیر سیلیکون هایی که بر پایه ی سرامیک ساخته میشن خیر رسانا نیستند، البته این به معنای رسانای حرارتی اما رسانای الکتریکی خیر
اما خمیر سیلیکون هایی که بر پایه ی فلز یا Metal Based میباشند هم ناقل بهتر گرما هستند و نسبت به سرامیکی رسانای جریان الکتریکی هستند و از بین تمامی خمیر های سیلیکونی محبوبیت بیشتری دارند اما باید در هنگام پخش کردنشون روی چیپ مورد نظر احتیاط رو رعایت کنید.
عیب عمده ی این خمیر ها نسبت به سرامیکی قیمت بالا و دشواری در پخش کردن خمیر هست به طوری که با کوچک ترین اشتباهی ممکنه قطعه رو به کل منهدم کنه.(البته در مواردی هم دیده شده که خنک کننده های آلمینیومی رو هم در خودش حل کنه و بخوره پس به درد خنک کننده های آلمینیومی نخواهد خورد.)
دوستانی که لطف کردند و به شما خمیر های سیلیکون پیشنهاد دادند خمیر هایی بودند که بر پایه ی سرامیک یا Ceramic Based هستند مثل Z5 یا Z9
با برخورد این خمیر ها مشکلی برای قطعه ایجاد نخواهد کرد و با برخورد با بورد الکتریکی مشکلی رو جز کثیف کردن ایجاد نمیکنه و راه حلش یک پاک کننده ساده هست مثل دستمال یا گوش پاک کن!
اگر سوالی بود بنده در خدمتم
موفق و پیروز باشید
:11():