برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوست عزیزم
مدل لپ تاپ asus g53 هستش که یکی از گرونترین مدلهای لپ تاپ و یکی از بهترین کانفیگ های گیمینگ رو در دوران خودش داشته و هنوز از خیلی از مدلهای اکنون بروز تر می باشد
حالا چرا وسواس !!! در ایران متاسفانه اصول مشخصی در هیچ زمینه ای در 80% مواقع رعایت نمی شه یعنی هرچیزی قانونی داره و هر کس متاسفانه طبق تجربه خودش چیزی رو عنوان میکنه
بنده برای سرویس این دستگاه رو به مرکز گارانتی بردم حدود 1 سال قبل در تهران ( ویستا پخش) دستگاه دچار لگ و استپ می شد متاسفانه با صحنه هایی مواجه شدم که برام یقین شد در عالی ترین لول های یک شرکت دایر در ایران هم نمی تونی مطمین باشی که جنستو دست کی میسپاری
در 70% مواقع شاهد بودم که اینفو بنده خیلی حرفه ای تر از تیم سخت افزاری اونها بودش و علت مشکل لپ تاپ خودم پیدا کردم و بهشون گفتم ! و محبور به تعویض قطعه مورد نظرشون کردم
بعد از 5 ماه دوباره گرمای شدیدی شاهد بودم برای سیپیو و گرافیک هرجا بردم کسی مشکل پیدا نکرد تا اینکه همون حدس خودم برای اکسپایر شدن سیلیکون به حقیقت پیوست
شده بود مثل سنگ
دادام به مغاره ای که با دستگاه باد و تینر شستشوش داد بعد سیلیکون زد به این حال روز انداختش !!!
**** سیلیکون چون رسانا هستش باعث اتصال کوتاه در مدار می شود در نتیجه خیلی باید دقیق زده شود

Bookmarks