سلام دوستان
یه کولینگ سایلنت و با صدای خیلی کم برای cpu x3 440 میخوام
زیاد هم نمیخوام هزینه کنم
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یه کولینگ سایلنت و با صدای خیلی کم برای cpu x3 440 میخوام
زیاد هم نمیخوام هزینه کنم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
شما بهترین کار این هست فن های بگرید که دارای صدای کم باشند این به شما کمک می کنه که شما نویز کمی رو داشته باشید حالا باید به دنبال کولر هایی باشید که صدای کمتر تولید می کنند به طور مثال من با سی پی یو 640 و یک سی پی یو کولر Core Contact اما یک فن با دور 800 و نویز بسیار پایین نه مشکل دمایی دارم نه مشکل صدا البته انتخاب کردن سی پی یو کولر های بهتر امکان پذیر هست
شما باید بودجه خودتون رو معلوم کنید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید و بهترین مشاوره رو به شما داد
New Season
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
اطلاع ندارم درباره قیمتشون چند تا معرفی کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خوب شما محدوده قیمتی خودتون رو اعلام کنید تا بهترین توی اون قیمت از لحاظ کارایی و از لحاظ کارایی که شما می خواهید رو به شما معرفی کنم
New Season
کاربر شهرسختافزار
30 تومن چیزی هست یا بالاتر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
متاسفانه در رده 30 تومن سی پی یو کولر خوبی نمیشه تهیه کرد و شاید تنها نمونه هایی محدودی باشه اما با کمی هزینه بیشتر میشه سراغ برند های مثل Zalman رفت یا اینکه به سراغ محصولات شرکت گرین رفت
اگر شما می تونید بودجه خودتون رو روی 50 تومن بگذارید انتخاب های گسترده ای بر سر راه شما قرار خواهد گرفت که بتون کمک می کنه به هدفی که دارید برسید
New Season
Rezasam1 (30-11-11)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks