برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saphire-4670_1G.jpg
سلام و خسته نباشید.اینم عکس کارت گرافیک من.ati radeon hd4670
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saphire-4670_1G.jpg
سلام و خسته نباشید.اینم عکس کارت گرافیک من.ati radeon hd4670
|
|
سلام و سلامت باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_ehsan1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد دوستان گرامی فکر کنم کم هزینه ترین راهکار مناسب بود
پیشنهاد دوم خرید deepcool v200
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.deepcoolglobal.com/product/V200/
قیمتش حدود 30 تومنه ولی به 3 اسلت خالی کناری نیاز داره و اگر تا 2 اسلت کناری pci-e شما اسلت pci باشه گیر مکنه و قابل نصب نیست ( خواستید اینو بگیرید حتما قبلش مدل مادربردتون را بدین تا چک کنیم )
راهکار سوم خرید فن فابریک کارت گرافیکه که بین 20 تا 30 تومن بفروش میرسه ، اگر این مورد را خواستید بفرمائید تا پیگیری کنم
البته ممکنه دقیقا این فن موجود نباشه ولی فن 5750 یا 5770 به این مدل میخوره
m_ehsan1 (24-02-13), Over_Cracker (25-02-13), Rezasam1 (24-02-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام و ممنون از پاسختون.
فن V200 رو نمی تونم نصب کنم چون اسلات بعد از اون pci هست و گیر می کنه.ولی اگر ممکنه بی زحمت فن فابریک رو که گفتید برای 5750 یا 5770 هست رو پیگیری کنید که از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتش چقدره؟ اگر زحمتی نیست عکس فن رو هم قرار بدید.مرسی و ممنون
آخرین ویرایش توسط m_ehsan1 در تاریخ 24-02-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks