پیشنهادم با توجه به تجربه ای که داشتم بهترین فنی که میتونید جاگزینش کنید فن CPU LGA Intel هست.
هم سنسور تعداد دور داره
با توجه به بزرگی پره های اون کم سرو صدار و دفع حرارتی خوبی داره
در دسترس بودن
البته اگه مشکل فضای بین اسلات رو نداشته باشید.
پیشنهادم با توجه به تجربه ای که داشتم بهترین فنی که میتونید جاگزینش کنید فن CPU LGA Intel هست.
هم سنسور تعداد دور داره
با توجه به بزرگی پره های اون کم سرو صدار و دفع حرارتی خوبی داره
در دسترس بودن
البته اگه مشکل فضای بین اسلات رو نداشته باشید.
m_ehsan1 (24-02-13), Over_Cracker (23-02-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا تائید میشه.
اول فن سوخته را با سیم چین پایه هاشو جدا و بیرون بیارید و بعد فن سوکت LGA775 را از روی هیت سینک جدا کنید و اون وسط با استفاده از چسب دوقلو جا بزنید.
من یک نمونه ساختم محشر شده.اگر خواستید تصویر ازش میذارم.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
over cracker عزیز سلام و خسته نباشید.
اگر زحمتی نیست تصویرش رو بگذار.
آخه مشکل استفاده از فن CPU LGA Intel اینه که سوکت برقش 4 پین هستش و روی مادربورد من هم فقط جای یک سوکت 4 پین برای فن cpu هست که فن cpu بهش وصله و روی کارت گرافیک هم جای سوکت فنش 2 پین هست.البته سوکت 3 پین هم روی مادربورد دارم که فعلا بلااستفاده هست.آیا فن cpu LGA سوکت 3 پین هم داریم؟
آخرین ویرایش توسط m_ehsan1 در تاریخ 24-02-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
درود گرامی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_ehsan1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصویر خدمت شما:
نمای رو:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که مشاهده می کنید،فن 775 را در وسط قالب گذاشتم و با چسب دوقلو چسبوندم و کاملا پایدار و بدون کمترین سرو صدا هستش و جالبه که از فن اوریجینالش هم دمای GPU را پایین تر میاره. اون قالب کلی،روی هیت سینک کارت نصب میشه که از اولی که از کارخانه بیرون اومده همراش بوده،تنها کاری که من کردم؛فن قبلی را کندم و فن جدید جایگذاری کردم.
نمای پشتی:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با سوکت 3 پین،اصلا مشکلی وجود نداره. شما همین سیم چهار پین را به سوکت 3 پین وصل کنید به طوری که سیم های مشکی،زرد،سبز وصل باشه و سیم آبی رها باشه.(فقط دقت کنید که از طرفی وصل کنید که سیم مشکی وصل بشه) اگر برعکس وصل کنید،فیوز نزدیک سوکت روی مادربردتون میسوزه و دیگه نمیتونید ازش استفاده کنید.
راه دیگه اش اینه که شما سر سوکت 4 پین فن را خارج کنید و سیم زرد را به سیم زرد پاور و مشکی را به سیم مشکی را پاور وصل کنید.اگر خواستید فن با دور کمتری کار کنه،سیم زرد فن را به سیم قرمز پاور وصل کنید. البته میشه یک مدار PWM هم براش طراحی کرد که اتوماتیک بین برق 5 و 12 سویچ کنه که به صرفه نیست.
شاد باشید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks