به نظر من نيم نگاهي به tuniqtower داشته باش . اين كولينگ تو بررسي هاي اكثر سايت هاي سخت افزاري به عنوان يك كولينگ خيلي خوب و ارزشمند انتخاب شده و ريكامند شده است . تو ايران گارانتي شركت آينده سيما اون رو با ارزشتر نموده است .
به نظر من نيم نگاهي به tuniqtower داشته باش . اين كولينگ تو بررسي هاي اكثر سايت هاي سخت افزاري به عنوان يك كولينگ خيلي خوب و ارزشمند انتخاب شده و ريكامند شده است . تو ايران گارانتي شركت آينده سيما اون رو با ارزشتر نموده است .
AIR (01-01-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما کاملا درسته عزیز تونیک هم کولر خوبیه ولی از وقتی دوست خوبمون croshhair این کولر ifx از ترمالرایت رو معرفی کردند من هم خیلی دربارش تحقیق کردم و همیشه بهتر از تونیک بوده و واقعا عالی عمل کرده تستهای زیادی ازش دیدم و فکر میکنم بهترین فعلا همین باشه البته داخل بازار فقط اگر امکانش هست و فن 12 سانتی پر دور سراغ دارید به بنده معرفی کنید.
ممنون و تشکر.
کاربر شهرسختافزار
یکی از جدیدترین طرح هاست که به کشور ما هم رسیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید انتخاب بهتری است نسبت به بقیه
بهادر عزیز فکر کنم قیمت دقیق فونیران رو جدید میتونه بهتون بگه
و اگه خواستید تهیه کنید .
می تونه راهنمایی تون بکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
AIR (01-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks