سلام عزیز .
من نمیدونم شما چه مدل خمیری تهیه کردی که میگی اکلیلی . ولی من خودم یه خمیر از پاساژ توکل خریدم که زیرو ترم رو میزاشت تو جیب پشتش . اون هم نقره زیادی داشت . حتی اسمش رو گاشته بود سیلور گریس . ژاپنی هم بود فکر کنم . قیمتش رو که بگم فکر کنم فردا مغازه اش رو خالی می کنید .
فقط 1000 تومن .
آدرس :
تهران - جمهوری - نرسیده به حافظ - پاساژ توکل - طبقه زیر هم کف - هیوا ( الکترونیک ) ( اسم مغازه هیوا هست ) .
ضمنا این مغازه تو کار برد های مختلف هم هست . ولی در کنارش مثلا قلم سیلیکون و نقره و خمیر هم میفروشه .
ضمن همه گفته های خودم و دوستان دیگه ( منهای یکی از اون بالایی ها ) قابل ذکره که فکر نکنم توی خمیر هایی که ما تهیه می کنیم اصلا اثری از نقره بشه پیدا کرد . به نظر بنده همون پودر آلومینیم که با نام اکلیل نقره فروخته میشه در اکثر این خمیر ها استفاده میشه و با نام خمیر نقره دار عرضه میشه . چون قیمت خمیری که با نقره ساخته بشه وقتی از کار خونه در میادبه ازای هر گرم باید 8 -10 تومن باشه نه وقتی هر کسی که به دستش رسیده یکی دو تومن روش خورده و الان که به دست میرسه بخواد 8 تا 10 تومن باشه . البته امید وارم که توهینی به دوستان دیگه نرکده باشم ( منظروم فقط دوستان بود )
از نظر کارایی هم مطمئن باش که خیلی از خمیر های موجود در بازار مثل زیروترم و ترمال تیک رو واقعا پشت سر میزاره .
به ازای 1.5 گرم 1000 تومن.
دیگه انتخاب با خودته .
البته . یه تیوب هایی هم از خود خمیر سیلیکون داشت که واقعا هیچ چیزی توش نبود بجز سیلیکون . یعنی فقط سیلیکون بود و روغن همراهش . هر تیوب 100 گرم فقط 6 تومن .
یه چیز دیگه رو هم بگم که فرق بین کارخونه های مختلف از نظر تولید خمیر سیلیکون فکر کنم فقط توی کیفیت مواد اولیه و همچنین کیفیت تولید باشه . ولی بازم وقتی داری خمیر با مارک های خیلی معروف می خری بدون پول کیفیت رو نمیدی چون خیلی بخواد توی قیمت تاثیر بزاره 1000 تومنه . بلکه داری پول اسم اون شرکت رو میدی .
فعلا

Bookmarks