سلام و وقت بخیر به همه ی دوستان.
عید نوروز بر همگی مبارک.
پردازنده سیستم بنده اینتل Core i 7 - 4770K هست، و در حال حاضر خنک کننده این پردازنده کولر بادی گرین مدل نوتوس 200 هست، دما در حالت بیکاری و پردازش یک درصد حدود 26 درجه و حالت وب گردی و معمول حدود 30 الی 35 درجه هست، در حالت فول لود با نرم افزار های استرس هم حدود 55 الی 60 هست. بنده گرافیک جداگانه هم ندارم و از گرافیک داخلی این سی پی یو استفاده میکنم.
بنده چند مدت پیش واتر کولر، کولر مستر مدل Pro 120 را خریداری کردم ولی بعد از خرید به دلیل اینکه از نظر خودم دمای سی پی یو عادی بود و یکم از نشتی احتمالی بعد از نصب واتر کولر ترسیدم اون را نصب نکردم و در حال حاضر واتر کولر را برای فروش گذاشتم.
اهل اورکلاک نیستم و فقط یک بار تا 4.1 اورکلاک کردم که دما در فول لود با فن گرین بالاتر از 60 درجه نرفت، الان فرکانس روی 3.5 الی 3.9 پیش فرض هست، ولی شاید بعد ها نیاز داشته باشم که سی پی یو را اورکلاک کنم.
با توضیحات بنده سوالم این هست که آیا این کولر بادی گرین برای سیستم بنده کافی هست و یا نیاز هست که ریسک کنم و واتر کولر، کولر مستر را نصب کنم ؟
ممنون میشم اگر اساتید لطف کنند و به سوال بنده پاسخ بدهند، از جمله آقا امید عزیز.
با تشکر از همگی.
Bookmarks