سلام. من پردازنده ام i5_4690k هست خنک کننده فعلیم گرین نوتوس ۱۰۰ هست میخواستم یه قویتر تهیه کنم 80 تا 90 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام. من پردازنده ام i5_4690k هست خنک کننده فعلیم گرین نوتوس ۱۰۰ هست میخواستم یه قویتر تهیه کنم 80 تا 90 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید
|
نوتوس 200 با این بودجه امکان تهیه دارید . اما نظر من این است که صبر کنید تا نوتوس 400 موجود شود و تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r.z68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (22-05-17), SajjadKhati (22-05-17)
سلام خوبی برادر؟؟یه چن تا سوال داشتم ببخشید تو تایپیک نامربوط میپرسم...این سه تا سی پی یو کارت گرافیک gtx1070 رو گلو گاه نمیکنن؟؟کدومشون قوی تره؟؟و اینکه میشه چند تا سی پی یو با قیمت مناسب نام ببری که gtx 1070 رو گلو گاه نکنن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو هایی که گفتم کدومشون قوی تره اینان= corei5 6500.........corei7 2600 ..........corei7 3820 قیمت 3820 نسبت به دو سی پی یو دیگه پایین تر بود ولی تو رنکینگ از دوتای دیگه رتبش بالاتر بود چرا؟؟
این رنکینگ رو میگم
رتبه بندی CPU ها براساس امتیازات بنچمارکی و معرفی برترین پردازنده ها
ممنون
بدون شک corei5 6500 به دلیل به روز بودن . هیچوقت روی قطعات قدیمی هزینه نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (22-05-17)
الان من این سی پی یو و کارت gtx 1070 رو بگیرم نیاز به خرید فن به صورت جداگانه دارن؟؟و اینکه یه پاور ارزون و کار راه انداز هم نام ببرید ممنون میشم...یه مادرر بورد هم بگید قیمتش پایین باشه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده همین نوتوس 200 خوبه . حتی نوتوس 100 هم کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد به نظرم MSI B150M NIGHT ELF
حدود 420
پاور هم b500 ver2 کولر مستر خوبه .
SajjadKhati (22-05-17)
|
ببخشید یه سوال...منظورتون اینه که صرفا به دلیل اینکه 6500 جدید تره بگیرمش؟؟ینی از لحاظ پرفورمنس اون دوتای دیگه قویتر هستن؟؟من صرفا کاراییشون برام مهمه(توی گیم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sajad564 در تاریخ 23-05-17 انجام شده است
صد درصد کارایی این پردازنده در گیم ها بالاتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (23-05-17)
ببخشید اقا امید ، نوتوس 200 براش کافی نیست ؟ چون بعید میدونم حالا حالاها نوتوس ۴۰۰ موجود بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله کافیه . ولی حتما از خمیر سیلیکون خوب استفاده کن . z5 خیلی خوب جواب گرفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r.z68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (22-05-17), SajjadKhati (22-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks