باید یک یا چند عکس واضح از کیستون بگیرید ... بزارید اینجا... تا دوستان راهنماییتون کنند !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید عکسها رو اینجا آپ کنید ...!!!
با سلام .
دوستان من یه مشکلی دارم با گرمای کیس .
متاسفانه میز کامپیوتر من طوری طراحی شده که جای کیس از طرف چپ و راست کاملا بسته هست ، میز هم نزدیک دیوار هست و از پشت راه خروج هوا نداره !!!
الآنم کیس رو جدا از میز گذاشتم و درهای کیس رو برداشتم که توش داغ نشه .
راه بهتر و کم خرجی برای این مشکل سراغ ندارین ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
باید یک یا چند عکس واضح از کیستون بگیرید ... بزارید اینجا... تا دوستان راهنماییتون کنند !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید عکسها رو اینجا آپ کنید ...!!!
O R A C L E (04-04-09)
سلام:
دوست عزیز بهتر که بجای باز کردن در کیس که فقط باعث گرفتن گرد و خاک می شه و در تهویه هوای داخل کیس اختلال ایجاد می کنه یه جای خوب براش پیدا کنی معمولا هوای گرم داخل کیس از خروجی فن پاورت خارج می شه که اگه پشت اونو باز بزاری خیلی تاثیر داره...
((یا علی))
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 03-04-09 انجام شده است
O R A C L E (04-04-09)
O R A C L E (04-04-09)
D J V A H I D (10-04-09), Galaxy (18-04-09), O R A C L E (10-04-09)
|
ببخشید منظور از فن 12 و حالت تخلیه چیه ؟!
O R A C L E (10-04-09)
آخه پشتش دیواره مشکلی نداره ؟
خودم حس میکنم از پشت خالی نمیشه .
اگه مشکلی نداره تا بگیرم .
چون باید بزارمش پایین ، درهای کیس هم ببندم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط O R A C L E برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنخیر ... به اندازا کافی جا واسه تخلیه داره ... یعنی همون فاصله ای که سیم پاور از پشت کیس کشیده میشه کافیه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
O R A C L E (11-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks