خواهش می کنم جلیل جان کاری نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت اون فن رو ندارم ولی اصلا توی بازار فن تا اونجا که من دیدم به این اندازه قطر 20 سانتش هست که گرده ولی بعد می دونم 25 سانتش باشه ؟!یعنی من ندیدم !
که باید بدونید هر چی فن بزرگتر میشه نسبت به ولتاز ثابت 12 ولت پاور و آمپر 0.5 (دور )RPMاین فن های بزرگ پاین تر میاد چون وزن پره بیشتره پس گردش حول محور شعاع هر پره فن پایین تر می یاد ، نو یزبیشتری دار ه وکلا از دو تا فن بلبرینگی 12*12 سانت 12 ولت 0.5 آمپر مقدار هوای کمتری رو در متر مربع که واحد سنجش پرفورمنس یک فن یا مقدار هوا دهی هم بهش می گن؛ پایین تر هست که بهتره بجای 25*25 این دوتا 12*12 ها رو بندین که قیمت هر کدام 6500 تومن هست .
شما لطف دارین عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هرچه در بهینه کردن امر پایین آوردن دمای داخل کیس و جریان سریع تر این هوای گرم به بیرون و انتقال هوای تازه به داخل کیس و در آخر پایین آمدن دمای کاری قطعات سیستم مثل پردازنده و کارت گرافیک منجر بشه و شما واقعا تاثیر کاهش دما رو با برنامه های نمایشگر دما در سیستم مشاهده کنید (درست ترین شکل حرکت هوا در کیس زیر نمایش داده شده که بهتره به این نحو تنظیم حرکت هوا رو در کیس خودمون بهینه کنیم )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که اگر جای اون لوله انتقال هوا ی گرم CPU به بیرون طبق شکلی که گفتم در بالا توضیح دادم عمل کنید خیلی بهتر چون اون لوله خودش قطر 12 سانت هست وجلوی خروج هوای گرم داخل کیس از پنجره پشتی کیس می بنده و جریان هوای کلی کیس رو به هم می زنه ؟!!
بدون لوله انتقال هوای CPU گردش هوای بهینه شده توسط دو فن پنل جلویی و عقبی :
وقتی که لوله انتقال هوای CPU قرار گرفته به جریان هوا توجه کنید:
با این تئوری گفته شده بازم اگر سوالی هست در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانتون مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks