در مورده تمیز کردن فن کام پیوتر هم باید بگم که فقط و فقط با گوش پاکن تیمز بشه !!!البت توصیه میکنم ها
وقطی جارو برقی یا دست گاه باد رو میگیرین طرفش ی صدایی میده مثل وووووووو که زیاده جالب نیست چون کارایی فن رو کم میکنه (مثل نوسان سرعت فن )
اگه میتونین برایه تمیز نگه داشتن کیس بهتر ازفیلتر هوایه ن استفاده کنین یا اگه مقدور نیت میتونین از ماسک هایی که برای آلودگب هوا استفاده میشن استفاده بکنین هر چند که ضرات ریز از ماسک رد میشه ولی از هیچی بهتر من خودم الان 6 ماه دارم استفاده میکنم و تا حالا هم نشده که سیستمم رو تمیز کنم و هنوز مثل وقطی که ماسک نداشت کسیف نشده
بهتره از ماسک در منافضی استفاده بشه که هوا رو میکشه توی کیس
اینو یادتون باشه که ببینین فن از کدوم طرف هوارو میکشه تو از همو طرف ماسک و بادقت ببندین چون باعث ایجاد خلئ میکنه و هوا رو میکشه تو و لی اکه از اون ور ببندین چون ماسک از اون و مثل بلاک عمل میکنه باعث میشه که هوا برگرده که بهش خفگی فن میگن که مقدار ناچیزی از هوا وارد کیسس میشه ولی اگه از همون طرفی که شما میتونین ببینین که که کلاه فن در حال چرخشه هست بهتره ماسک رو ببندین ولی باید از یک توری استفده کنین تا ماسک ره تویه فن . این ماسک ها به راهتی فن هایه 140 هم جواب مییدن !!!
Bookmarks