1- خیلی ممنون از راهنماییتونو ممنون از وقتی که گذاشتید.
2- و اینکه شما استاد بنده هستید که برای پاسخ به این گونه مشکلات وقت خود را قرار داده اید.
3- توضیحات شما کامل صحیح و کامل است.
4-راجع به سلیقه ی شما کاملا موافقم ولی زمانی که من این کیس رو خریدم هنوز پلتفروم nvidia
برای این کیس نیومده بود و من قصد خرید cm staker 830 nvidia رو داشتم که متاسفانه با کمبود پول مواجه
شدم و مجبور به خرید این کیس شدم که به نظر من در اون زمان بهترین کیس از نظر زیبایی و کولینگ در حدود
100 تومن بود.
5- راجع به قرار دادن کابلهای پاور و... پشت سینی کیس که من متاسفانه با کوتاهی کابلها مواجه شدم
ومجبور به قرار دادن کابلها به این صورت که در عکسها دیده بودید شدم ولی حد الامکان کابلهای مربوط به
پنل بالایی کیس از جمله ساتا و usb و... رو پشت سینی کیس قرار دادم.
6- در جواب نکته ای که در مورد فن گرافیک گفتید باید بگم که همون روزی که من این عکسها رو از کیسم گرفتم
این فکر به سرم زد که پنل روی گرافیک رو بردارم وهیت سینک و فن اون رو تمیز کنم و همین کار رو هم کردم.
7- و به نکته ای که در مورد فن بی رنگ روی سقف فرمودید باید بگم که من اون روز عجله داشتم و اون فن رو بر عکس بستم و بعد از خوندن فرموده ی شما اون رو به حالت درست برگردوندم و در مورد اورکلاک باید بگم که تا حالا این کارو فقط روی کارت گرافیک سیستم قبلیم انجام دادم و به هیچ وجه قصد اورکلاک روی این سیستم رو
ندارم و تا الان این سیستم با قدرت خوبی کار کرده و مشکلی نداشته و اگر هم روزی به ذهنم رسید ابتدا از کولینگ سیستمم مطمئن میشم بعد دست به این کار می زنم.
باز هم تشکر می کنم از این نکات مفیدی که فرمودید.
شما هم اگه وقت کردید عکسهای سیستمتون رو بذارید تا دوباره این تاپیک رو زنده کنیم.
با تشکر curtis

Bookmarks