deep cool v95
ضعیفتر جواب نمیده .
سلام من راهنمایی میخواستم از دیروز فنی که روی کارت گرافیکم هست صدای وحشتناکی پیدا کرده زوز میزنه ولی نمیچرخه میخواستم بدونم یه فن مناسب به من معرفی کنیین که هم راحت نصب بشه وهم با کیفیت باشه
خودم مد نظرم Deep Cool V50 Deep Cool V65
حالا شما استادان گرامی هرچی مدنظرتون هست معرفی کنیین با تشکر
|
دا خل کیس من این شکل امکان نصب هست ممنون میشم پاسخ بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسخ شما میشه بگین فاصله پیچ هابرای نصب چند میلیمتره؟؟ اخه از سایت فرانواوران خرید کردم من ولی تازه به نظرم پاسخ دادن گفتن قابل نصب نیست منم خرید انجام داده بودم . ببخشید عذر میخوام اطمینان دارین از نصبش رو کارت گرافیک من؟؟
این فن چندین نوع جای پیچ داره . فاصله ها رو با خط کش اندازه بگیرید مشخص میشه
V95 DEEPCOOL VGA COOLER
kordiss (31-01-16)
|
از اول پیچ تا اخر پیچ رو اندازه میگیرم 55 میلی متر کمی بیشتر میشه که شاید خطای اندازه گیری منه ؟ فکر میکنم 55 میلی متر باشه که با خطای من بیشتر شده . تو سایت دیپ کول 55 میلی متر رو هم ساپورت کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فن تو مشخصات انگار 55 میلی رو نوشته . نگاه کنید مشخص میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kordiss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kordiss (31-01-16)
اره دیدم گفته شده ساپورت میشه ممنون از شما استادان گرامی
AMD>INTEL (31-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks