سلام دوستان همانطور که از اسم تاپیک معلومه من بهترین فن cpu برای سوکت 1156 i7 860 میخوام که بشه از بازار تهیه کرد و قیمتش در حدود 100 هزار تومان باشه ممنون میشم.
سلام دوستان همانطور که از اسم تاپیک معلومه من بهترین فن cpu برای سوکت 1156 i7 860 میخوام که بشه از بازار تهیه کرد و قیمتش در حدود 100 هزار تومان باشه ممنون میشم.
|
یکی از بهترین کولینگهائی که در بازار موجوده PCCOOLER HP-1216X به قیمت 53 تومن هستش که توصیه میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كولر مستر v8 اگر ارزونتر ميخواي tx3 كولر مستر
Khornaf (08-04-10)
ممنون دوستان بابات پیشنهاد من احتمالا میخوام شنبه برم بگیرم و میخواستم از مدل های موجود در بازار اطلاع داشته باشم .
راستی از این برند Noctua مثلا این مدل در بازار گیر میاد چون یکی از آشناها در خارج با این فن 920 اشو 4.0 24/7 اور کرده و خیلی هم راضی بود...
با سلام
توی ایران شما می تونید با گارانتی عقیق رایانه تک تهیه کنید این سی پی یو کولر رو شماره تماس : 021-77608515
موفق باشید
New Season
Khornaf (08-04-10)
سلام ..
دوست عزیز ..
ضمن اینکه می توانید از پیشنهاد دوستان استفاده نمایید باید به عرض برسانم که در هفته آینده مطلبی از سوی سایت شهر سخت افزار منتشر خواهد شد که در آن به بررسی 12 خنک کننده پردازنده بر روی سوکت LGA1156 پرداخته است.
بر اساس نتایج بدست آمده و قیمت و نیز کارآیی می توانید محصول مد نظر خود را انتخاب نمایید.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
چه خبره خوشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید صبر میکنم تا نتایج اعلام بشه و بعد مدل مورد نظرم و انتخاب کنم. ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks