سلام به دوستان عزیزم...
بعد از تجربه موفقی که از تست در هوای سرد زمستانی داشتم برای جلوگیری از تلفات جانی!! (دفعه دیگه حتما زاتوریه می گیرم!!) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می خواستم بدونم اگه کیس رو بذارم بیرون تو بالکن وکابل ها رو از پنجره بدم تو ممکنه مشکلی پیش میاد واسه سیستم...؟؟؟
تا اونجا که من می دونم خود سردی هوا مضر نیست بخار هوای موجود در هواست که می تونه فاتحه سیستم رو بخونه... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه سینک کولر یا بورد اونقدر سرد بشه که روش میعان انجام شه...؟؟ فکر می کنم این فرآیند رو هر قطعه فلزی سیستم می تونه انجام شه حتی روی خازن ها...؟؟؟ این می تونه خطرناک باشه وقتی که سیستم رو به محیط گرم برگردونم... قطرات آب تشکیل می شه درسته؟؟؟؟؟؟
با این حساب چی کار باید کرد؟؟؟
راستی ممکنه هوای سرد باعث آسیب به پاور شه؟؟؟ آخه دفعه قبل که کیس رو نزدیک در گذاشته بودم تا هوای بیستری به کیس برسه صدای ناهنجاری ازش بلند شد که با خاموش کردن سیستم واسه نیم ساعت و دور کردن از جلو در مشکل حل شد... فکر می کنم باز موضوع همون بخار هوا بود...؟؟؟!!!
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks