معلومه که اگه روسیه آب و هواش سرد نبود این قدر افتخارات تو زمینه اورکلاکینگ کسب نمی کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
معلومه که اگه روسیه آب و هواش سرد نبود این قدر افتخارات تو زمینه اورکلاکینگ کسب نمی کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT Crew
سلام به دوستان عزیزم...
بعد از تجربه موفقی که از تست در هوای سرد زمستانی داشتم برای جلوگیری از تلفات جانی!! (دفعه دیگه حتما زاتوریه می گیرم!!) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می خواستم بدونم اگه کیس رو بذارم بیرون تو بالکن وکابل ها رو از پنجره بدم تو ممکنه مشکلی پیش میاد واسه سیستم...؟؟؟
تا اونجا که من می دونم خود سردی هوا مضر نیست بخار هوای موجود در هواست که می تونه فاتحه سیستم رو بخونه... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه سینک کولر یا بورد اونقدر سرد بشه که روش میعان انجام شه...؟؟ فکر می کنم این فرآیند رو هر قطعه فلزی سیستم می تونه انجام شه حتی روی خازن ها...؟؟؟ این می تونه خطرناک باشه وقتی که سیستم رو به محیط گرم برگردونم... قطرات آب تشکیل می شه درسته؟؟؟؟؟؟
با این حساب چی کار باید کرد؟؟؟
راستی ممکنه هوای سرد باعث آسیب به پاور شه؟؟؟ آخه دفعه قبل که کیس رو نزدیک در گذاشته بودم تا هوای بیستری به کیس برسه صدای ناهنجاری ازش بلند شد که با خاموش کردن سیستم واسه نیم ساعت و دور کردن از جلو در مشکل حل شد... فکر می کنم باز موضوع همون بخار هوا بود...؟؟؟!!!
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 28-12-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
عزيز مشكل قبلي شما فكر كنم به خاطر سردي هوا روي فن هاي كسي تاثير منفي گذاشته به نظر من ببر كنار پنچره با فن هواي سرد رو به سمت پردازنده هدايت كن من اينكارو انجام دادم جواب گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (28-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه ارومیه هواش شرجیه ؟ اگه هوا سرمای خشک داشته باشه مشکلی پیش نمیاد .
برای مثال تو گیلان و مازندران میشه رو این موضوع کمی بیشتر تامل کرد .
فوقش هم خیلی وسواس داری ، می تونی سیستم رو همون بیرون خاموش کنی ، بعد که آوردی خونه تا 1 الی 2 ساعت روشنش نکنی .
در کل از نظر من مشکلی نیست .
.
.
....
......
Olesius (28-12-08)
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش دوست عزیز منم تقریبا همین کارو می کنم... همین نیروانا که استفاده می کنم به خاطر سینک بزرگش خیلی خنک می شه...!!
2تا فن 8 سانت هم کنار رم ها می ذارم... فن 25 کناری کیس رو باز کردم می ذارم از بالا هوا سرد رو به مین و کولر برسونه...
کیس رو هم افقی می ذارم ولی با یک مقدار شیب به سمت جریان هوا...
آقا مهدی شرجی نیست ولی هوا شبا که خیلی سرد می شه حالت مه پیدا می کنه توده مه هم خیلی پایین میاد!! نمی دونم شایدم ما بالا هستیم!!! طبقه سوم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال من کیس رو که نزدیک در که 2 ساعت خاموش گذاشتم تا سینک کولر کاملا سرد شه...!!
دستمو که زدم یک مقدار نم و بخار آب حاصل از میعان رو حس کردم!! جای دستم موند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهی نیست که مطمئن شد آسیبی نمی رسه...؟؟؟
دمای وسط اتاق با جلو در که هوا جریان داشت کلی فرق می کنه!! هرچند همه در و پنجره ها باز بودن...
اون بخار بدن خودت که به مایع تبدیل میشه مثلا دمای بدنت بالاتر از هیت سینک هستا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT Crew
امیر جان اگه تنها جای انگشت من می موند حرفی که شما گفتین کاملا درست بود... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی کل سطح نیروانا یه جوری مات شده بود...!! جایی که من دست زدم براق شد یعنی بخار روش پاک شد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی فلزات این امر طبیعی هست اگر میخوای بفهمی رطوبت داره یا نه یک لایه نازک دستمال کاغذی بکش روش ببینم نم میشه یا نه ( سریع بکش ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (28-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks