دوستان همونطور که شاید بعضی ها بدونند من دیروز CoolerMaster V8 خودم را فروختم
و امروز هم دوستان توی پاساژ رضا و آیران یک ضد حال اساسی به من زدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (آخه این انصاف تابلو
به اون بزرگی میزنید که تا پایان سال حتی روزهای جمعه تا نصف شب هم بازید ولی بعدش صبح اول وقت پاساژ را پلمب میکنید و میرید خونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .) الان هم دارم با Fan اصلی اینتل کار میکنم که هسته CPU در حالت استراحت ناقابل 50-52 دماش هست.
حالا بگذریم دوستان شاید این خواست خدا بوده که بیام قبل از خرید با شما ها یک مشورتی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش امروز میخواستم یک corsair h50 میخوام بدونم نظر شما در مورد اون چیه . و آیا توصیه شما چیز دیگه ای هست که بهتر از اون عمل میکنه البته از لحاظ قیمت در همان حدودها دیگه بیشتر نشه.
ملاکهایی هم که برام مهمه اینه که ساکت باشه خوب خنک کنه و اینکه حتما داخل کیس جا بشه.البته کیس الانم که Tuniq 3 هستش و زیاد جا نداره ولی بعد از تعطیلات حتما از خجالت این یکی هم در میام.
البته تورا خدا مثل توصیه های کارت گرافیکی نکنید که هرکی میاد بهش میگید کارتهای جدید هنوز قیمتشان واقعی نشده الان یک HD 3200 بگیر تا 5 سال دیگه هر بازی بیاد جواب میده جوابم نداد اورکلاکش میکنی از در حد HD5850 میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکر از یاری سبزتان.
Bookmarks