تولید کننده ناشناخته کولینگ متولد شد!
جدیدا یک تولید کننده تجهیزات کولینگ تائسیس گردید که هنوز به طور رسمی نام خود را به ثبت نرسانده است اما در همین بدو ورود،هیولایی شبیه به کولر NH-D14 را وارد میدان ساخت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید،این کولر پردازنده شباهت های زیادی را از لحاظ دو بخش بزرگ Tower و کارگذاری دو فن بزرگ دارد که فن میدان خارجی Tower، جریان تازه هوا را کشیده و به قسمت میانی هدایت میکند و سپس توسط فن میانی،این جریان هوا به همراه گرمای پخش شده پردازنده،به بخش دوم Tower میکده شده و خارج میگردد که اصطلاحا به آن طراحی push-pull گفته می شود.رنگ آمیزی یکدست پره های آلمینیومی و پروانه ی فن ها نیز در نوع خود جالب توجه است که به غیر از رنگ معمول سفید/نقره ای،در رنگ های سبز دودی،قرمز آلبالویی و پرتقالی ارائه میگردد.البته توجه داشته باشید که رنگ سفید/نقره ای به خاطر پوشش خاص خود،بازدهی بالاتری را در دفع حرارات از خود نشان می دهد.اگر از سیستم هیت پایپ آن بخواهیم صحبت کنیم باید بگوییم که 5 هیت پایپ ضخیم 8 میلی متری،از دو طرف هیت سینک پردازنده خارج شده و به درون شبکه ی پره های Tower منتقل شده اند که متعاقبا بهترین بازدهی را در دفع حرارت خواهند داشت.همچنین شایان ذکر است که تیغه های فن 14 سانتی این کولر به طور ویژه ای برش خورده اند که بالاترین جریان هوا را در کمترین سرعت گردش منتقل کنند که این مورد میتواند سرعت پایین فن ها را در عین حفظ بازدهی کولر به ارمغان آورد و این محصول را برای دوستداران کولر های پرقدرت و سایلنت ممتاز کند.
پی نوشت:در ظاهر که این کولر رو با کولر D14 خودم مقایسه کردم،شباهت های زیادی داشتند که دو مورد تفاوت هم به نظرم رسید ذکر کنم:اول اینکه کولر D14 از تاور های نسبتا کوچکتری برخورداره و اما دوم اینکه کولر D14 از 6 هیت پایپ استفاده کرده...به نظر شما بازدهی کدوم یکی میتونه بیشتر باشه؟