برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
کولر مستر ومحصول جدید
با اخرین تعداد لوله های انتقال حرارت
اگه نتونه با این بزرگی باز در مقابل ترمالرایت u120e
ایستادگی کنه
بنظر من به ترمالرایت باید جایزه بهترین طراحی کولینگ air داده بشه
منبعhttp://www.bjorn3d.com/viewnews.php?id=2836
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 09-12-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Labyrinth (04-12-08), Majid OC (09-12-08), Musketeer™ Pro (04-12-08), Shahryar (09-12-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چي شد ؟ چي شد ؟ بي احترامي به کولر مستر در جلوي يک حامي ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( شوخي کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خيلي جالبه که توي هيچ تستي مقايسه زد 600 يا وي 8 کولر مستر با اين ترمال ! نيست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همش مقايسه 212 با ترمال ! فقط کم مونده با نيتروژن مقايسه بشه اين 212 بدبخت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترين نکته اي که ميشه به ترمال آفرين گفت ، استفاده مس در ساخت اير فن هاست ...
و از نظر طراحي چيز مالي نيست که انقدر بخواهيم بهش بها بديم ! ( شر نکنيد من نظر شخصيم رو گفتم )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اين هيت سينک هاي چيپ گرافيک به نظر خيلي جالب اومد و من هم دلم نيومد معرفيش نکنم !
http://www.zerotherm.net/eng/product/ZH100.asp
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (12-12-08)
Musketeer™ Pro (25-12-08)
7 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 7 میهمان)
Bookmarks