خمیر سیلیکون چیل فکتور 3 مناسبه . ولی برای لپتاپ من از آماسان استفاده میکنم کیفیت خوبی داره و غلظت خوبی هم داره .پد سیلیکون هم مارک خاصی نداره .
سلام
از دوستانی که از بازار اطلاع دارند میخواستم بپرسم در حال حاضر بهترین پد سیلیکون موجود چه مارک و مدلی هست؟ خمیر سیلیکون هم فک میکنم deep cool z9 باشه اگه مدل بهتری هم میشناسید موجوده معرفی کنید ممنون میشم
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنون از شما ، به نظرتون z9 بهتر از چیل فکتور 3 نیست؟ اماسان رو نشنیدم تا به حال لینکی ازش دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Z9 هم خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آماسان یک شرکت آلمانی و محصولات با کیفیت تولید میکنه .
خمیر سیلیکون آلمانی 50gr مارک AMASAN - فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ECA
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی دیدم میگن که فلان خمیر سیلیکون برای گرافیک بهتره فلان خمیر برای سی پی یو خودم تست نکردم، این به دلیل داشتن یا نداشتن ihs هست؟ (پس اینطوری باید بگیم با ihs که سی پی یو میشه و بدون ihs که گرافیک و لپ تاپ میشه ) البته همونطور که گفتم بنده تست نکردم که خمیری روی گرافیک بهتر جواب بده و خمیری که روی گرافیک تاثیر کمتری داشته روی سی پی یو بهتر باشه
AMIR.77 (26-07-17)
خمیرهای سیلیکون های حاوی مواد فلزی مثل نقره و المینیوم را نباید بر روی کارت گرافیک یا پردازنده های فاقد IHS استفاده کرد .دلیل دیگه ای ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنون ، از نظر رسانا بودن منظورتون بود دیگه درسته؟ اینقد از این حرفا شنیدم گفتم شاید واقعا تاثیر داره ، مثلا داخل همین فروم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیلیکون مناسب برای نوت بوک
راستی Noctua NT-H1 موجوده هست؟ چون مطمعنن از z9 و چیل فکتور بهتر خواهد بود ، بنده هم برای سیستم که ihs داره و هم برای لپ تاپ استفاده میکنم و رسانا نیست تا به الان از tx-4 استفاده میکردم
AMD>INTEL (02-04-16)
این خمیر NOCUTA تقریبا با چیل فکتور و Z9 در یک ردیف هستند . تفاوت زیادی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله رسانا نیستند .
من چون تیتراژ کاریم زیاده . آماسان به من خیلی خوب جواب داده . چون غلظت خوبی هم داره .حتی برای چیپ های مادربرد هم آماسان میزنم و نتیجه رضایت بخش بوده
تستی که مثلا همین لیون گذاشته اختلاف نوکتوا و tx-4 با چیل فکتور (و مطمعنن z9) حداکثر 2 درجه هست ولی چون این 10-15 هزار تومان برام مهم نیست پرسیدم درسته شاید برای لپ تاپ هیچ تفاوتی بینشون نباشه ولی مطمعنن برای سیستم با فن v10 این اختلاف دو درجه ای مشخص خواهد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پد سیلیکون هیچ مارک مشخصی در ایران موجود نیست؟
نه برند مشخصی نداره معمولا تو خود ایران برش داده میشه . خیلی استفادش تو ایران مرسوم نیست . چون یکسری از همکاران فقط استفاده میکنند . به خاطر ناشناخته شدن زیاد وارد نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (02-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks