راستش نوید جان ایت کار شمارو بنده روی 3 CPU از انواع سکوت ها انجام دادم ولی افتخار انجام روی 775 رو نداشتم.(اخه پولم نمیرسه یک سی پی یو رو فدا کنم)
در مورد لحیم شدن IHS هم گمونم به همون سه دسته که خودتون اشاره کردین برمی گرده.چون که دقیقا بنده برای478 که داشتم باز می کردم کلا هسته به دو نیم تبدیل شد که بسیار باعث مسرت شد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در مورد یه مدل دیگه به سختی باز شد ولی هسته اسیب ندید.و به نوع سوم که با خمیر حرارتی چسبیده باشه تا حالا بر نخوردم.
یک نکته بسیار جالب: شما بنده رو به یاد پدر پسر شجاع میندازین.برادر این کار رو ادامه بدین به جرم آزار و ازیت قطعات الکترونیکی دستگیرت می کنند هبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ا (ما گفته باشیم)
یک نکته مهم:هیچ وقت برای ساختن یه وسیله چیز سالمی رو خراب نکنید.(نمی دونم کجا شنیدم گمونم یکی از پست های شهریار جان بود) آخه مرد مومن کدوم عاقلی میاد روی سیستم خودش این اعمال خطرناکی رو انجام بده. به نظر بنده یه مین درب و داغون تری پیدا کنید و حالا دیگه با همین سی پی یو خودتون دیگه باید کار ها رو ادامه بدین.
(بنده جدیدا این تاپیک رو دیدم وگر نه زودتر نکاتی رو عنوان می کردم)
با آرزوی موفقیت.
--------------------------------
پی نوشت: داداش بنده توی کار مودین یه کمکی دلیر هستیما(با تجارب دیرینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ،اگه خواستین و یا سوالی داشتین پیغام خصوصی بدین در خدمتیم.
Bookmarks