سلام :
در راستای بالا بردن بار علمی سایت من این ریسک رو کردم و IHS رو برداشتم !
فقط همین رو بگم که انقدر عرق کردم تو این پروژه که نگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار انقدر حساس بود که شر شر عرق ریختم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط همین رو بگم که آبرو ریزی شد ! دمای CPU در حالت 4.0 - 45 درجه بود قبلا
الان در حالت دیفالت شده 47 درجه یعنی روی 3.2
البته مجبور شدم بدلیل کمبود امکانات مجدد IHS رو روی پردازنده نصب کنم !
زمانی که IHS رو برمی دارید یک فضای دقیقا 3 میلیمتری رو کم می کنید و CPU انقدر سبک می شه که نگو !
بعد این فاصله 3 میلیمتری حدودا 4 میلیمتر بین کف کولر و روی پردازنده فاصله ایجاد می کنه و باعث میشه
کولر با پردازنده به هم وصل نشن و 4 میلیمتر بینشون خالی می مونه ...
حالا باید چه کار کرد ؟
به نظر خودم باید برم یک کفی به ارتفاع 4 میلیمتر و به اندازه IHS از نظر طول و عرض بدم بتراشند از مس خالص
ولی فکر کردم دیدم بهتر میشه بدم یک کفی برای Z600 بتراشم و این ارتفاع رو یک تیکه کنم که به نظرم عاقلانه تر و عملی تر میرسه .
خمیر سیلیکون افتضاح ما هم تو شکست این پروژه به بهترین شکل نقش ایفا کرد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر در حالت دیفال کار می کنم و با دمای 47 درجه چون بین پردازنده و خمیر سیلیکون آشغال خودم رو
زدم و مجددا با چسب آهن IHS روی پردازنده چسبوندم و بستم ...
انجام ادامه پروژه باشه برم مس بگیرم و یک خمیر سیلکون خوب تا ببینیم چی میشه !
فقط اگر دوستان CPU دمه دست دارند یک زحمتی بکشند طول و عرض IHS فقط از جایی که بیرون از گیره
cpu می مونه رو به من بدهند خیلی ممنون میشم ، خودم وقتی سیستم رو دوباره بستم یادم افتاد اندازه نگرفتم
در ادامه 3 تا عکس گذاشتم دوتاش برای زمانی هست که IHS برداشتم و یکی برای طرح بعدی و پایه یک تکه
برای Z600 خودم ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks