برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه کنید من اون روز کامل توضیح ندادم
علت این پدیده این است که محدوده حرارتی که می تونه تحمل کنه بیشتر از خمیر سیلیکون های معمولی هست ! و این امر رو از اینجا میشه متوجه شد که در این دمایی که ما تست کردم پایداری نشان داده ضمننا نتیجه ای که رسیده شد دمای بادی که از HEATER خارج میشه با دمایی که نمایش داده می شه متفاوت هست زیرا باد 400 درجه در فاصله 8 سانتی توانایی سوزاندن کاغذ روغنی رو نداره اما در فاصله 5 سانتی این امر متفاوت هست پس بسته به ارتفاع تعریف میشه! در اینجا متوجه این موضوع میشم دمای تست ما مقداری کاهش داشته این امر رو با ترمو متر تست کردم و تقریبا دمایی جدیدی به دست اومد
در ارتفاعی که من تست کردم درجه حرارت می بایستی بین 230 تا 280 درجه باشه و این نمایانگر این موضوع است که ضریب تحمل این خمیر بیش از مورد ذکر شده هست نه اینکه دمای ما 400 درجه بوده!!
هنگامی که پست ها بالا رو دادم دو دل بودم که این امر میزان انتقال حرارت بالا بوده یا نه!
حال با تست جدید و خرید جدیدی از این خمیر داشتم فوق العاده نتیجه گرفتم و این رو به همه هم پیشنهاد میدم
موفق باشید
Bookmarks