اول از همه بهتره توجه کنید ببینید پردازنده ای که الان ذکر کردم Q920 است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشکلی با جنس چینی ندارم، تو همون لیون هم جوابتان را دادم و تاپیک باز است که شما یک دفاع منطقی
ازخود و محصولتان بکنید، پس خواهشا فرافکنی نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هنوز به من نگفتید یه جنس 2900 را به قیمت 10000 تومن میفروشید و این یعنی 2000 تومن سود، واقعا
خوش اشتها هستید، تازه میگید این خمیر درجه 1 است که باید ثابت کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن آدرس چندتا فروشگاه در چین را میخواهید بهتون بدم که قیمت تک فروشیشان حدود20 یوان است، من بخوبی
این محصول را روی اینترنت بررسی کردم و این شما هستید که هیچ بررسی روی محصولتان نداشته اید و یا قصد مخفی
کردن بعضی مسائل را دارید.
اعتبار خود را سر خمیر خراب کردید پس اشتباهتان در خصوص خمیر را بپزیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیخوام تاپیک اینجا به انحراف کشیده شود و شما اگر بحث و دلیل علمی دارید در لیون همه منتظر جواب هستند
آنجا پاسخ بدهید و بزارید اینجا به بحث عملی محصول شما پرداخته شود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks