قصد خرید cpu cooler برای core i7 920 رودارم که برا اورکلاک میخوام
بودجه هم دوروبر 80 هست..
اگر میشه یه فن توپ معرفی کنید که یه حال اساسی به این cpu بدیم..در ضمن مین من p6t deluxe v2 هست
ممنون
قصد خرید cpu cooler برای core i7 920 رودارم که برا اورکلاک میخوام
بودجه هم دوروبر 80 هست..
اگر میشه یه فن توپ معرفی کنید که یه حال اساسی به این cpu بدیم..در ضمن مین من p6t deluxe v2 هست
ممنون
|
به جرات ميتونم بگم v8 coolermaster
hamedjahanbakhsh (23-01-10), ripek (24-01-10)
ببخشید یعنی از termalright ultra 120 extreme rev.c هم بهتر هست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (24-01-10)
من به شما Thermal Right True Black 120 رو پیشنهاد میکنم . با اون برد میتونید مکس روی 4.6 گیگا هرتز حساب کنید .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
hamedjahanbakhsh (23-01-10), ripek (24-01-10), vahsat (25-01-10)
قیمت این چنده؟از کجا میشه تهیه کرد؟فن با خودش داره؟از 120 extreme بهتره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید که زیاد سئوال کردم.
ممنون
ripek (24-01-10)
قيمت : 800000 ريالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمت :Thermal Right True Black 120
85000 تومان
آخرین ویرایش توسط akbar_khan2312 در تاریخ 26-01-10 انجام شده است
|
من خودم CoolerMaster V8 دارم ولی توصیه من به شما termalright ultra 120 extreme rev.c هستش.
فکر کنم هم توی سایت LionCompioter بفروشه هم توی پاساژ ایران طبقه همکف گیر بیاری
hamedjahanbakhsh (23-01-10), ripek (24-01-10)
کولینگ دوستان خوبم هم اشاره کردند هم عالیه . ولی در مجموع من v8 رو میپسندم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (24-01-10), PC Games (24-01-10), ripek (24-01-10)
100% بنده T.R Ultra 120 Rev.c رو پیشنهاد می کنم که فوق العادست . قیمتش هم خیلی عالیه
-----------------------------
Just PCN
-----------------------------
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks