سلام . دوستان یه سوال دارم . میشه از خمیر سیلیکون های رایج در بازار برای CPU و GPU نوت بوک استفاده کرد ؟ آخه من شنیدم نمیشه و فقط باید از پد سیلیکون برای نوت بوک استفاده بشه . ممنون
سلام . دوستان یه سوال دارم . میشه از خمیر سیلیکون های رایج در بازار برای CPU و GPU نوت بوک استفاده کرد ؟ آخه من شنیدم نمیشه و فقط باید از پد سیلیکون برای نوت بوک استفاده بشه . ممنون
|
برای عوض کردن خمیر سیلکون CPU و GPU باید از خمیر های خوب استفاده بشه چون لپ تاپ قطعات حساسی داره و اگر از خمیر خوب استفاده نشده شاید باعث معیوب شدن قطعه بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr1376 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پیشنهاد cpu میتونید از خمیر z5 و برای gpu از خمیر z9 استفاده کنید
*MoJtAbA* (09-01-14), M3RS4D 50062 (12-01-15), MiladIT (09-04-15), mr1376 (09-01-14), Rezasam1 (09-01-14)
سلام دوستان و اساتید گرامی
از اساتید عزیز کسی آگاهی کافی داره راهتمایی کنه
لپ تاپ بنده گیمینگ هستش مدل : asus g53
بنده دستگاه رو باز کردم تمام سیلیکون هاش شده بود مثل سنگ !!! سخت و سفت
حالا می خوام برد تمیز کنم با چی تمیزش کنم ؟ الکل یا تینر 10000 یا 20000 یا .... ؟ به برد صدمه نرسه
بهترین سیلیکون مایع برای پردازنده و گرافیک معرفی کنید چون دستگاه گیمینگ من گیم بازی نمی کنم اما کیفیت برام مهمه
اگر کسی سیلیکون پد هم داره جنس خوب بهم معرفی کنه
ممنونم
AMIR.77 (26-07-17)
با پنبه والکل سفید تمیز کنید . خمیر هم DEEPCOOL Z9 بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط manutd2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMIR.77 (26-07-17), M3RS4D 50062 (12-01-15), manutd2009 (12-01-15), MiladIT (09-04-15)
شما لازم نیست با نفت یا تینر یا هر چیز دیگه بیفتید به جون برد فقط با دستمال مقدار خمیری که خشک شده رو بردارید و اون قسمتی که احیانا روی برد هست رو با گوش پاک کن با فشار خفیف پاک کنید.
خمیر با خمیر هم هیچ تفاوتی نداره(یعنی فرقی نمیکنه برای لپ تاپ باشه یا چیپ ماشین حساب) و خمیر Z5 یا بهتر مقدار کمی بزنید روی چیپ مورد نظرتون(در حدی که با بستن خنک کننده از زیر خنک کننده روی برد نریزه..) و تمام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMIR.77 (26-07-17), M3RS4D 50062 (12-01-15)
من یکبار دستگاه رو دادم تمیز کنند البته خودم بالا سرشون وایسادم
دیدم با تینر و فشار هوا تمیزش کرد سیلیکون خودش شده بود مثل سنگ !!!
اما چون سیسلکون جنس مرغوب نداشت خودش دست به ابداع زد یک لایه سیلیکون مایع و بد پد نامرغوب تازک گذاشت رو چیپ هایی که در تصویر می بینید !
روی این چیپ های مشکی باید سیلیکون مایع باشه یا پد ؟؟؟
در همین زمان نایلون روی چیپ اصلیم کمی پاره شده نایلون زرد رنگه . دوستاننایلون پاره شده مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟
من باید برد کامل بشورم چون سیلیکون ناشیانه زده همش به لب چیپ هام سرایت کردن و کمی خطرناک واسه اتصال به جایی !!!
من از تینتر 20000 استفاده کنم یا الکل یا ..... ؟؟؟
از سیلیکون پدهایی که توی عکس مشخص کردمم نیاز دارم که ابی رنگ هستند
آخرین ویرایش توسط manutd2009 در تاریخ 12-01-15 انجام شده است
AMIR.77 (26-07-17)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiladIT (09-04-15)
دوست عزیز در مورد تعویض خمیر سیلیکن خیلی تاثیر داره توی پرفومنس . در مورد خمیر هم برای cpu z5 و برای gpu z9 پیشنهاد میکنم به شخصه خودم هم لپ تاپ گیمینگ دارم تست کردم
در مورد تمیز کردن هم میتونید با اسپری ناهید استفاده کنید . اگر هم بلور دارین میتونید با این دستگاه خاک گیری کنید ولی حواستون باشه که موقع خاک گیری طوری حاک گیری کنید که گرد و خاک وارد بقیه قطعات یا سیستم نشود
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMIR.77 (26-07-17), M3RS4D 50062 (12-01-15), manutd2009 (12-01-15), mehrdad_ab (12-01-15), MiladIT (09-04-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست و استاد گرامی
دفعه قبل برد کامل با تینر و فشار هوا کمپرسور توی مغازه واسم شستند با اسپری کارش نمی شه سیلیکونو به همه حا مالونده اون یاروی بی تجربه
واسه شستن نظرتون روی کدام مایع هستش که اسیبی به برد نزنه ؟؟؟
الکل / تینر و .... ؟
تینر فوری شستشو بدید .البته مسواک آنتی استاتیک هم لازم دارید که فروشگاه های الکترونیک دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط manutd2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (12-01-15), M3RS4D 50062 (12-01-15), manutd2009 (12-01-15), mehrdad_ab (12-01-15), MiladIT (09-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks