درود گرامی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_ehsan1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصویر خدمت شما:
نمای رو:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که مشاهده می کنید،فن 775 را در وسط قالب گذاشتم و با چسب دوقلو چسبوندم و کاملا پایدار و بدون کمترین سرو صدا هستش و جالبه که از فن اوریجینالش هم دمای GPU را پایین تر میاره. اون قالب کلی،روی هیت سینک کارت نصب میشه که از اولی که از کارخانه بیرون اومده همراش بوده،تنها کاری که من کردم؛فن قبلی را کندم و فن جدید جایگذاری کردم.
نمای پشتی:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با سوکت 3 پین،اصلا مشکلی وجود نداره. شما همین سیم چهار پین را به سوکت 3 پین وصل کنید به طوری که سیم های مشکی،زرد،سبز وصل باشه و سیم آبی رها باشه.(فقط دقت کنید که از طرفی وصل کنید که سیم مشکی وصل بشه) اگر برعکس وصل کنید،فیوز نزدیک سوکت روی مادربردتون میسوزه و دیگه نمیتونید ازش استفاده کنید.
راه دیگه اش اینه که شما سر سوکت 4 پین فن را خارج کنید و سیم زرد را به سیم زرد پاور و مشکی را به سیم مشکی را پاور وصل کنید.اگر خواستید فن با دور کمتری کار کنه،سیم زرد فن را به سیم قرمز پاور وصل کنید. البته میشه یک مدار PWM هم براش طراحی کرد که اتوماتیک بین برق 5 و 12 سویچ کنه که به صرفه نیست.
شاد باشید.
Bookmarks