سلام
ممنون برای جواب
ولی اگه منظورت این خطش هست
308 x 156 x 145 mm ( 12.1 x 6.2 x 5.7 in )
اونا به اینچ هستند.
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون برای جواب
ولی اگه منظورت این خطش هست
308 x 156 x 145 mm ( 12.1 x 6.2 x 5.7 in )
اونا به اینچ هستند.
|
|
حمید جان اون که ابعاد خود دستگاه است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamids47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADF Minimum 50 x 63.5 mm (2 x 2.5 in
کاربر شهرسختافزار
درسته حق با شماست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو اطلاعاتش
Avision AV 121 Scanner - اسکنر حرفه ای اسناد Avision مدل AV 121
میبینم نوشته روزی 2500 برگ بیشتر گرفته نشه. به نظرت اگه بیشتر بشه مشکلی پیش میاد و می ارزه بگیرم ؟
چون سرعت برای من مهمه و 2500 برگ در روز برام کمه
تجربه ای با این برند و کیفیت محصولاتش ندارم ولی اسکنر معمولا اصطحلاک بسیار پائینی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamids47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال پیشنهاد میکنم اگر این محصول را میخواهید خرید کنید حتما با گارانتی خوب تهیه بفرمائید
البته من باشم با یه دوربین یا وب کم این تعداد اسکن را انجام میدم که هم ارزونتر در میاد و هم اصطحلاکش نزدیک به صفره و هم سرعتش خیلی بالاتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks