برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) معمولا پرینتر خانگی و اداری استوکش بازار نیست و اگه منظورتون دست دوم هست که اصلا به صرفه نیست ( معمولا دستگاه های بزرگی مثل دستکاه های کپی پرینتر استوکشون خریداری میشه و موجوده)

2) قیمت دستگاه ربطی به سیستم چاپ اون نداره و نمیشه گفت لیزری گرونتر هست یا افشان شما می تونید با زیر 200 تومن هم یه دستگاه رنگی لیزری بگیرید .(که من توصیه نمی کنم)

3) کیفیت پرینتر جوهر افشان بالاتر از لیزری هست و اگه قیمت تمام شده پرینت و سرعت براتون مهم نیست پرینتهای سیاه و سفید رو هم با پرینتر رنگی بگیرید

در کل اگه کارهاتون کمه برای چاپ رنگی باید لیزری بگیرید و تبلیغات هم اگه برای بیرون و تیراژ بالا می خواهید باید بدید با افست براتون بزنند نه با پرینتر .(که قیمت هر برگه A4 رنگی برای شما تقریبا 35 تومن در میاد)


4) متنتون دوبار تکرار شده
ممنون ازشماودوست دیگمون که پاسخ دادید.
اینکه سوالم دوبار تکرار شده معذرت میخوام.نمیدونم چرا اینطور شده.
در مورد اون که گفته بود با مقدار کمی جوهر تعداد بالایی برگه رنگی پرینت کرده صحبت خاصی ندارید؟؟؟؟پرینتر خاصی داره؟
و اینکه من متوجه نشدم که با پرینت رنگی میشه فقط سیاه و سفید زد؟؟
راستش یه بار یه پرینت رنگی گیرم اومد.یارو گفت فلان رنگش مشکل داره.میخواستم بدونم با همچین پرینتری که مثلا تو پرینت رنگی مشکل داره میشه مثل لیزری سیاه سفید تک کاره فقط کارتریج ساده رو شارژ کرد و به عنوان پرینتر سیاه و سفید استفاده کرد؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم:
پرینتر های لیزری رنگی چند کارتریج دارند؟
و هزینه شارژ کارتریج چند میشه؟؟؟؟

ممنون ار همه