باسلام دوستان
من بازی FCManager Start رانصب کردم ولی موقع اجرااول می خواهدبه اینترنت وصل بشه ومدت خیلی زیادی هم طول می کشه که وسطش هم خطامی دهد.
می توانیدکمکم کنید
باسلام دوستان
من بازی FCManager Start رانصب کردم ولی موقع اجرااول می خواهدبه اینترنت وصل بشه ومدت خیلی زیادی هم طول می کشه که وسطش هم خطامی دهد.
می توانیدکمکم کنید
|
شما زحمت بکش بگو چه خطایی میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز موقع اتصال به اینترنت وسط کارقطع می شود(موقعی که فایلهاراچک می کند)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد این بازی چیزی نمی دونم. ولی اگه به اینترنت نیازی نداره اجازه اتصال به اینترنت رو بهش ندین. از توی فایر وال این کارو انجام بدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (14-08-14)
قبل از ورود به بازی اینترنت رو قطع کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks