تو سافت گذر هست ولی مخصوص سری 900 تنها نیست . بعدش اگر دانلود کنم روی همین درایور قبلیم کپی کنم یا اول درایور قبیلیمو پاک کنم بعد نصبش کنم ؟ فقط برای 900 روم میخام /.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نسخه‌ی 361.43 - سری 400 تا 900 - ویندوز ویستا، 7، 8 و 8.1 - 32 بیتی - 252 مگابایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نسخه‌ی 361.43 - سری 400 تا 900 - ویندوز ویستا، 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 321 مگابایت
دوست عزیز شرمنده من پستها رو جا به جا زدم شما مثل اینکه ویندوزتون رو اعلام کرده بودین من یه توضیح بدم این بازی با ویندوز 7 مشکل داره و اگرهم اجرا بشه با مشکلات زیادی همراه هست خود شرکت سازنده اعلام کرده برای اینکه بازی رو درست اجرا کنید با ویندوز 8.1 و 10 این کار رو انجام بدین و بازی رو روی این ویندوزها نصب کنید البته نسخه کرک شده هم چنان رو ی کامپیوتر با ویندوز 8.1 و 10 هم دچار مشکل هست شما فعلا اون درایور که امید عزیز گفتند نصب کنید اگ جواب نگرفتین به نظرم ویندوز رو ارتقا بدین به 8.1 و درایورها رو آپدیت کنید ولی بازم میگم این بازی هنوز دچار مشکلاتی هست مثل بازی بت من.