کارت گرافیک آپدیت هست ؟
البته این پیام فکر کنم به درایور دیگه ای اشاره میکنه بهتره درایور هاتون رو آپدیت کنید
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیک آپدیت هست ؟
البته این پیام فکر کنم به درایور دیگه ای اشاره میکنه بهتره درایور هاتون رو آپدیت کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (31-12-15), maysamsina (31-12-15), خبات کریمی (31-12-15)
|
|
گرافیگم giga gtx 970 oc . این پیغام میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
How do I update my video card drivers?
Press Windows + R.
Type "DxDiag" and click OK.
After the DirectX Diagnostic Tool loads, select the Display tab.
The video card's name and manufacturer are listed in the Device section. The current driver version is listed in the Driver section.
Visit the driver manufacturer's website to obtain the most up-to-date driver. Contact the driver manufacturer for assistance with updating the driver. If the computer is under warranty, contact the computer manufacture
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
کاربر شهرسختافزار
دوست من این بازی هنوز کمی دچار مشکل هست و بیشتر سیستمها هنوز باهاش مشکل دارند شما ویندوزی که بازی رو روش نصب کردید چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks