سلام
به دخواست دوستمون جگوار این تایپکو زدیم.
من یه مسابقه آنلاین را انداختم و دوست دارم همه شرکت کنند از همین حالا می گم خودمم بازی می کنم!!
برای این که قوانین رو بدونین به ادرس :
آدرس
بروید.
اگر می خواهید شرکت کنید به آدرس
abts.icenight@live.co.uk
من منتظر ثبت نام ها هستم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
نمی شود ما اینجا اسم بنویسیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا دستان بالا هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
bloodthirsty (23-02-10)
تا حالا 2 نفر ثبت نام کردن!
بشتابید بشتابید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما ثبت شدید ممنون.من خودم هم شرکت می کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جگوار میای تو یه تیم باشیم؟
Jagvar (25-02-10)
HWBOT SSA Member
باید صبر کنیم افراد دیگه هم اعلام امادگی کنند.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
|
|
من هم هستم دوستان ولی فقط روزی 1-2 ساعت یعنی یه دست میتونم بازی کنم اونم 10 شب به بعد . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Jagvar (03-03-10)
HWBOT SSA Member
خوب حله دیگه بچه های دیگه هم هستن اول یه مپ AI می زنیم با کامپیوتر :دی
بعدش تا ببینیم خدا چی می خوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
bloodthirsty (03-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks