باسللام دوستان عزیز
من درشبکه کردن بازی مشکل دارم می توانیدمن راراهنمایی کنید(ترجیحااگرمی شودمی خواهم بامودم وایرلس اینکارراانجام بدم(بدون سیم)!؟
سپاس گذارم
باسللام دوستان عزیز
من درشبکه کردن بازی مشکل دارم می توانیدمن راراهنمایی کنید(ترجیحااگرمی شودمی خواهم بامودم وایرلس اینکارراانجام بدم(بدون سیم)!؟
سپاس گذارم
|
بازی خود تون رو مطرح کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در حالت کلی فرض بر این که ویندوز 7 دارین
سیستم خودتون و سیستم بقیه رو توی یه هوم گروپ قرار بدیدن Home Group با وارد پسورد هوم گروپ در سیستم های بقیه به راحتی سیستم ها شبکه میشن و میتونید به غیر از بازی فایل و وسایل ارتباطی رو به اشتراک بزارید .
*MoJtAbA* (15-08-14)
Home Group ساختم ولی پسوردراکه توی سیستم دیگری می زنم خطامی دهدالبته سیستم من ویندوز7واون یکی8است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال:2ویندوزبایدیکی باشد.
این ارتباط بیسم یاباسیم.
سپاسگذارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقی نمیکنه بیسیم یا با سیم
دوما توی ویندوز ۸ به بالا باید قسمتهای مربوط به اشتراک رو فعال کنی ببین این قسمت فعال هستن توی کنترل پنل،
Control panel / network and sharing center / sharing setting
Sent from my C2005 using Tapatalk
*MoJtAbA* (15-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks