از اونا قویترن:whistle:نقل قول:
Printable View
از اونا قویترن:whistle:نقل قول:
من کوچبکتم دویل جان... اون قضیه چیز مهمی نبود!! یکم ضایع شدم... بچه ها زود یادشون رفت!!نقل قول:
سلام.دشمنت محمد جان.آخه سر اون قضیه گیم نتتون که گفتی کلی خجالت کشیدم واسه همین پرسیدم
بازم میگم مخلصیم دربستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آره بچه ها پیشنهاد عالیه.فردا شب ساعت 10 اینا من میام 9. به بعد میتونم تا 11 .12 اگه بچه ها موقع دیگه میان در خدمتیم
ببین ریپلیت رو دیدم!! راست میگی... کار میکنه... ولی یه بار اینجوری که من میگم یه تست بکن ببین چی میشه!! فقط یه بوت داشته باش با یه اسپلش... اگه یدونه 3 گرفته باشی نباید کار کنه...
راستی... این ریپلیه که میگی آنالیزش کنیم، مطمئنی بازی رسمیه؟!
آره بابا!! اتک آخرشون که خیلی خوبه... یه آیتمهایی میبندن که آدم اینجوری میشه: :gasp:نقل قول:
تو این مپ هیرو ها خوب بازی میکنن.یعنی هوششون به مپ 6.43ai میرسه؟
آره کار میکرد نمیدونم آخه چه فرقی داره؟؟نقل قول:
آره بابا جام ESWC هست مگه چه طور چیزیش غیر عادی هست؟/
السلام العلیک یا اهل الدل:1. (38):
یا ایها الناس منم از اینایی که بالای سرتون است می خوام (تیم بازیها)
یادمه Musketeer™ Pro جان لینکش رو گذاشته بود اما من دیروز هر چی تو صفحات قبل نگاه کردم نبود
اگه میشه (که میشه) دوباره لینکش رو بذارین :11():
نقل قول:
چرا بی انصافی؟! هر دو تا تیم حق این کار رو دارن... بعدش هم... اصلا کار اشتباهیه کسی عمرش رو بزاره رو یه هیرو!! آخه غیرممکنه بتونه همیشه اون هیرو رو برداره... حتی اگه از تغییراتی که تو ورژنهای جدید به وجود میآد صرف نظر کنیم... به خاطر پوزیشن های زیادی که بوجود میآد تو بازی، هیچ هیرویی نیست که همیشه جواب بده...
کوچــــــــیکتیم
قبول دارم
اما گاهی وقتا برای یه مسابقه روی یه هیرو حساب باز میکنی .. با هم تیمی هات روی پوزیشن اون هیرو کار می کنی اما ییهو می بینی حذف شد (واقعا جا داره همون مراحلی رو که گفتم رو دوباره اجرا کنیم)
راستی این هیرو جدیده هم خیلی با حاله
به نظرتون چی براش ببندیم
طبق معمول ♥♥♥زت زیاد♥♥♥
راستی دویل جان :1. (21):
از این به بعد اگه ریپلی می ذارین خواهشا بگید که کدوم پچ رو می خواد
کوچیکتیــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــم
می خوامـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــت:1. (40):
یه نظر از اون نظر های تفنگ بادی اصل
اگه ما بخوایم 2-3 ساعت اینجا بحث کنیم بدلیل اینکه صفحات رو باید تند تند رفرش بدیم خیلی سخته
مخصوصا برای یه بیچاره مثل من که باید 3-4 دقیقه صبر کنه تا صفحه لود بشه
من میگم ماشالله همه ایدی یاهو دارن پس بریم تو کار چت با یاهو
می ریم یه رووم واسه خودمون میسازیم و هر وقت که قرار برای بحث گذاشتیم می ریم اونجا
حالا از ما نظر
کوچیکتـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــونم
ببین اسپلش واسه یورسا من هر کاری میکنم کار نمیکنه!! فردا یه ریپلی میزارم ببینی!!نقل قول:
آره کار میکرد نمیدونم آخه چه فرقی داره؟؟
آره بابا جام ESWC هست مگه چه طور چیزیش غیر عادی هست؟/
به نظرم شروع کنیم آنالیز رو... اون ریپلیه به نظرم یکم بازی فانه!! خیلی دوستانه بازی می کنن!!
ALIEN جان خیلی چاکریم!! هر وقت میای اینجا، نورانی میشه به خدا!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، کوچیکت هم هستیم! بشتاب که غفلت موجب پشیمانیست!!
آره خوب از این اتفاقا زیاد پیش میآد!! ولی بی انصافی نیست! چون ممکنه همین بلا رو شما سر تیم روبرویی در بیاری!! ضمن اینکه باعث میشه یه سری پوزیشنهای باگ همیشگی و تکراری نشن.نقل قول:
اما گاهی وقتا برای یه مسابقه روی یه هیرو حساب باز میکنی .. با هم تیمی هات روی پوزیشن اون هیرو کار می کنی اما ییهو می بینی حذف شد (واقعا جا داره همون مراحلی رو که گفتم رو دوباره اجرا کنیم)
پیشنهاد خوبیه... من موافقم!!نقل قول:
می ریم یه رووم واسه خودمون میسازیم و هر وقت که قرار برای بحث گذاشتیم می ریم اونجا
اشتباه شد
اوس کریم خودت پاکش کن
چالش کن
اخه چجوری باید یه پست اشتباه رو پاک کرد ؟؟؟؟؟
راستی... الآن یادم افتاد...
این shadow of fear عزیزمون امروز اومد گیم نت ما... عزیز جان دمت گرم... خدایی صفا آوردی... خیلی چاکرتیم..
دو دست با بچه های ما 4به 4 بازی کردن(یکی از سیستمهای گیم نت خراب بود) دست اول زدن بچه های ما رو ترکوندن!! خداییش خیلی خوب بازی کردن... یعنی خیلی به نظرم هماهنگ بودن... لولهاشون رو خیلی به موقع میزدن تو درگیری... انصافا حال کردم... دست دوم با اضافه شدن یکی از پلیرهای اصلی گیم نت... بازی رو بجه های گیم نت ما بردن... البته من که هیچ کدوم از دستها رو نبودم وگرنه جفتشو میباختیم!!!! :lol:
خلاصه خیلی دمش گرم.... خیلی حال داد... جات خالی داش شدو!! بعد از انکه رفتی از یه گیم نت دیگه اومدن زدن از روی تیم ما رد شدن!! ترکوندنمون! خوب شد شما نبودی!!
سلام بچه های گل.شرمنده به خدا دیر اومدم.ولی با دست پر اومدم ببییم بجه ها چه کردن.چند min تا من بخونم اینا رو